: T@B 2012: ”Egget” – nå også i hvitt | Din Fritid

T@B 2012: ”Egget” – nå også i hvitt

T@B White er navnet på den nye, hvite modellen av T@B’s «egg» – den lille, runde vogna som aller kjenner igjen når de ser den.

Standard er også ABS kantlister og vindusvisir i sølv

En kjendis på campingvogn-markedet

Den lille T@B-vogna med det spesielle utseendet har blitt en kjendis på campingvogn-markedet. Også i Norge er den populær, og du ser den i blant på våre veier og campingplasser. Vogna er både lett, smidig og med forholdsvis god plass. Her reiser et par som ikke behøver så mye utstyr fint med ferieutstyret.

Dette kan være en aktuell modell for deg som skal kjøpe din første vogn og ikke vil gi deg på den største modellen direkte. «Egget» kan du nå få i flere forskjellige farger og utgaver, og T@B har mye ekstrautstyr tilgjengelig for ei så lita vogn.

Vogna er både lett, smidig og med forholdsvis god plass

Bra med utstyr

Det du får direkte er blant annet:

•AKS 1300

•7,5x16” alloy felger + dekk 205/55R16

•To bagasjehyller

•AL-KO Trailer Kontroll

•Reservehjul med stålfelg

•Reservehjul med lettmetallfelger

•Langsgående takgrind

•Sykkelstativ for to sykler

•Vanntett bagasjebok

T@B har mye ekstrautstyr tilgjengelig for ei så lita vogn

Den lille vogna fås nå i flere utgaver

Standard er også ABS kantlister og vindusvisir i sølv, samt Dometics kjøleskap RM 4180 m/40 og Truma S 2200 med Plezo typen varmeanlegg. Du kan få T@B-vogna med delvis skinninteriør under betegnelsen «Living». Den lille, populære vogna fås nå i flere utgaver. Blant annet i en offroadutgave, samt i sølv-utførelse eller modellen T@B L som du kan laste bra med utstyr i. Den «vanlige» T@B-modellen fås med flere farger. Du kan få den med grønn, gul eller sølv som farge på utsiden. Dessuten nå altså i hvitt.

Les mer om TAB her

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden