: Hobby bobilnyheter 2013: Premium Van og Premium Drive | Din Fritid

Hobby bobilnyheter 2013: Premium Van og Premium Drive

Navn, basiskjøretøy og design – hos nye Hobby Premium Van er alt nytt. Med Premium Drive utvider man sitt allerede store utvalg av halvintegrerte bobiler med ytterligere fire modeller.

Premium Van: Bred som en kassebil, men med design og plass som en ”fullvoksen” bobil.

Passer like bra på svingete småveier som i storbyens mylder

Med sin bredde på bare 214 centimeter, er Hobbys nye Premium Van en kompaktbobil som passer like bra på svingete småveier som i storbyens mylder. Men til forskjell fra konvensjonelle van-modeller, har Premium Van helt rette langsider noe som gjør den betydelig rommeligere innvendig enn en innredet varebil. Nye Premium Van er dessuten like velutstyrt som en konvensjonell bobil.

Godt med lyse, høyglanspolerte overflater

Fås med 125- eller 148-hesters diesel

I alle tre modellene finns et nydesignet, kompakt baderom med godt om hyller og skap, og vaskeservanten kan skyves vekk for å gi mer plass når det er tid for å dusje.

Som basis for Premium Van har Hobby valgt forhjulsdrevne Renault Master som kan fås med 125- eller 148-hesters diesel med sekstrinns girkasse – alternativt automatgir.

Nye, halvintegrerte Premium Drive kommer til å bli presentert i fire ulike utførelser: 65 GF (tverrplassert dobbeltseng), 65 FL (fransk seng), 70 GE (enkeltsenger) og 70 GQ (dronningseng). Alle fire kan dessuten fås med en elektrisk nedsenkbar seng over sittegruppen. Innredningsalternativene i Premium Drive er de samme som i Premium Van.

Varm, tiltalende innredning

Alla elektriska funktioner styrs via ett BUS-system

I 65 GF finner man et kompaktbaderom, lignende de i Premium Van, 65 FL har – på klassisk vis – baderommet i hjørnet inntil soverommet og de to største har separat dusjkabinett.

Felles for begge de nye modellseriene er den flittige bruken av LED-lamper, og at alle elektriske funksjoner styres via et BUS-system.

Mange av Hobbys bobilmodeller kan, som tilvalg, fås med Alde vannbåret sentralvarme i stedet for Truma luftbasert varme.

I 65 GE kan enkeltsengene gjøres om til en gigantisk dobbeltseng

Les mer om Hobby Premium her

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden