: Ny generasjon Hymer – viser nok en gang veien | Din Fritid

Ny generasjon Hymer – viser nok en gang veien

Med mer enn 55.000 solgte HYMER B-Klasse over en 30 års periode og vinner av tidsskriftet Promobils leseravstemming ”Årets Bobil” i over 23 år på rad, stilles det store forventninger til den nye HYMER B-Klasse.

 


Det stilles store forventninger til nye HYMER B-Klasse

Veivisende konsept

Framgangseventyret for HYMER B-Klasse startet allerede 1982 og er uten sidestykke. Den nye HYMER B-Klasse viser nok en gang fram et banebrytende konsept og setter nye standarder for bobilbransjen, samt viser veien mot framtiden Erwin Hymer utviklet den patenterte veggkonstruksjonen PUAL med innstøpte strekkmetaller, som er kjent for sin robuste konstruksjon og perfekte varmeisolering. Denne teknologien utgjør også i dag basisen for HYMERs bobiler, men det finns ikke bare i veggkonstruksjonen. Komponenter så som bakhjulsrampe og hjulhus er også laget i materialet polyuretan og ikke i formpresset plast. Til standardutstyret hører også at taket har glassfiberbelegg som beskyttelse mot haglstormer. Undergulvet til multifunksjonsdobbeltgulvet er produsert i glassfiber, for maksimal vedlikeholdsfrihet og beskyttelse mot steinsprut og salt. Multifunksjonsdobbeltgulvet er også et helt isolert ”kjellerrom” med plass til både oppbevaring samt vanntanker og strøminstallasjonen.


Multisoners kaldskummadrasser som gir en perfekt støtte til kroppen

Komfort og design

Det nye rundere karosseriet med elegant overgang fra taket ned til sideveggene kombinert med den nye HYMER-fronten gir nye HYMER B-Klasse en moderne look. Den nye elegante utvendige dekoren forsterker kjøretøyets eksklusive utseende, og fortsetter også i den nye B-Klassens interiør. Nøye utvalgte materialer av høyeste kvalitet samt matchende farger inspirerer. LED-belysning i hele innredningen byr på en varm atmosfære i et energisparende belysningssystem. Sengene er utstyrt med multisoners kaldskummadrasser som kombinert med fjærer under madrassen gir en perfekt støtte til kroppens ulike deler og dermed en avslappende søvn. Nå er det også standard med garasjedører på begge sider av bilen, noe som forenkler pakking og gir rask tilgang til bagasje, campingstoler, sykler og mye mer.


Nye HYMER B-Klasse har offisiell premiere på høstens caravanutstillinger

Sikkerhet

Med nye HYMER B-klasse reiser man sikrere enn noen gang tidligere. De beste kjøreegenskapene kombineres med de mest moderne elektroniske sikkerhetssystemene. Sikkerhetsutstyr så som ESP, ABS, fører- & passasjerairbag, Traction Plus, Varsellys, ASR og Hill Holder er standard på bobilene fra HYMER. Nye HYMER B-Klasse kommer i åtte ulike planløsninger og har offisiell premiere på høstens caravanutstillinger.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden