: Nyheter fra AL-KO på årets messer | Din Fritid

Nyheter fra AL-KO på årets messer

ACS - AL-KO Comfort Suspension blir en av nyhetene fra AL-KO på årets Caravan Salon i Düsseldorf og påfølgende høstmesser i Sverige og Norge.

 


AL-KO:s nye forfjærbein for Fiat Ducato gir høyere komfort og stabilitet

Høyere komfort og stabilitet

Det dreier seg om et helt nytt komplett fjærbein der både spiralfjæren og støtdemperen er optimert for å passe karakteren hos bobiler. Ikke minst de helintegrerte bobilene har som oftest konstant stor last på forakselen og bobiler har betydelig større karosserier enn transportbiler. Spiralfjæren i det nye benet er litt høyere enn Fiats originalfjær for å gi lengre fjæringsvei og bedre optikk. Den har også fått en forbedret fjæringskarakteristikk som kombinerer bæreevne med forbedret komfort. For ytterligere å forbedre ytelsen er også støtdemperen helt nykonstruert og spesielt avstemt til den nye spiralfjæren. Støtdemperen bidrar til roligere gange og for å fange opp støt og små vibrasjoner som går opp i rattet bedre enn originaldemperen. Dessuten forbedres også stabiliteten og kjørefølelsen. ACS er framtatt i to versjoner; en avstemt for Light-chassiser og en spesielt beregnet på Heavy-chassiser. Begge variantene kommer inn som ekstrautstyr fra fabrikk i bobilprodusentenes program til sesongen 2014 og for ettermontering i løpet av vinteren/våren 2014. I første omgang for AL-KO chassiser, men senere også for originalchassiser.

Les mer om utstyr fra AL-KO

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden