: Folksomt på Mysen | Din Fritid

Folksomt på Mysen

– Vi har aldri hatt så mange mennesker innom på et slikt arrangement tidligere, det er kjempegøy med en slik respons, forteller daglig leder Rune Lysaker. Mysen Caravan åpnet dørene og varmet pølsegrillen i helgen 1. og 2. mars.

Emma Lysaker og Sara Berg serverte pølser på Mysens Caravans åpne dag 1. mars.

Sesongåpning

I praksis blir sesongen sparket i gang hos veldig mange caravanforhandlere i begynnelsen av mars. I Mysen blir det tradisjonsrike arrangementet med åpent hus supplert med servering av gratis pølser, brus og kaffe. I tillegg var produsenten Cabby på plass med to representanter og tønnegrill. Her kunne besøkende lage seg sine egne kol-bullar, som er Sveriges svar på fleskepannekake.
Til tross for at det var et skikkelig typisk innevær med regn og vind var det rekordmange besøkende. Norsk Caravan Clubs lokalavdeling Askim serverte vafler og flere representanter for importørene var tilstede det samme var en lokal trafikkskole og det var mulig å få med seg et gratis prøveeksemplar av Bobil og Caravan.

Det var en lovende start på sesongen hos Mysen Caravan med mange fremmøtte og stor interesse.

Fornøyd initiativtaker

– Dette var en fantastisk flott helg, vi har aldri hatt så bra besøk før - og da tenker jeg spesielt på lørdag og søndag, forteller Rune Lysaker. Pølser ble grillet på Cobb-griller innendørs og alle godbitene resulterte i mer enn ti solgte vogner og bobiler om man også regner med et par dagers etterslep.
– Spesielt gledelig er det når disse salgene er uten innbytte, det betyr at det i stor grad er snakk om nye kunder - og det er ekstra hyggelig, sier Lysaker.
Til tross for det gode oppmøtet på rundt 800 mennesker var det lite barnefamilier å se.
Arrangøren hadde et par konkurranser, hvor blant annet et weekend opphold i en Cabby vogn på Hallingdal feriepark var premie.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden