Får nye lederoppgaver:: Rune Lysaker inn i Ferda-ledelsen | Din Fritid
Rune og Magne Lysaker er sønn og far som har bygget opp Mysen Caravan fra grunnen av. I 2018 ble bedriften en del av Ferda.
Får nye lederoppgaver:

Rune Lysaker inn i Ferda-ledelsen

Mysen Caravan AS ble etablert 28. november 1977 av Magne Lysaker og overtatt av hans sønn Rune Lysaker samme dato 20 år senere. I fjor ble firmaet solgt til Ferda. Nå varsles det endringer: Daglig leder Rune Lysaker vil i løpet av 2020 fratre rollen som daglig leder og hans etterfølger vil lyses ut i den nærmeste fremtid. Rune vil så bli en del av konsernledelsen med ansvar for Innkjøp og Produkt.

Lysaker junior vil fortsatt ha kontor i lokalene til Ferda Mysen AS, men må påregne noe mer reisevirksomhet i den nye stillingen, fortelles det i en pressemelding til Din Fritid. Ferda fortller at Rune vil bli en aktiv ressurs i Ferda sin målsetning om å bli Nordens ledende forhandler av campingvogner og bobiler.

Senior

Magne Lysaker har i en alder av 74 år valgt å tre inn i pensjonistenes rekker. Han har de siste årene hatt ansvar for regnskap og vil i en overgangsperiode delta i opplæring av ny regnskapsmedarbeider. Hans selskap MG Eiendom har i disse dager startet en utvidelse av anlegget til Ferda Mysen, og et nytt og større verksted vil stå klart våren 2020. Tidligere i år er utstillingshallen utvidet med 400 kvadratmeter.

Fakta Ferda

Ferda-kjeden består i dag av 150 ansatte fordelt på ti avdelinger; tre i Nord-Norge (Fauske, Bjerkvik og Nordkjosbotn), tre på Vestlandet (Ålesund, Bergen og Ålgård) og tre på Østlandet (Jessheim, Vinterbro og Mysen). I tillegg har vi en stor avdeling i Grimstad. Gruppen planlegger en betydelig vekst de nærmeste 2-3 årene. Målet er å bli Nordens første virkelige kjede innen bobil- og caravan markedet. Ferda AS er medlem av Norsk Caravanbransjeforbund, interesseorganisasjonen for bobil- og caravanforhandlere i Norge. Vår misjon er å gjøre livet i bobil og campingvogn tilgjengelig og attraktivt for alle, og å bidra til at kundene får maksimalt ut av sitt feriehjem på hjul. Ferda skal tilby et bredt utvalg, god service og gi inspirerende råd.

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden