: Satser på VAN | Din Fritid

Satser på VAN

Karmann Mobil har fokus på bybobiler, og deres Dexter Go 560 får nå en storebror i Dexter Go 620. Den nye modellen skal få en attraktiv pris og i følge produsenten god plass.

Salget av bybobiler (bobilinnredede varebiler uten delevegg) har økt. Og de fleste tradisjonelle bobilprodusentene har flere modeller å by på. Det norske markedet er noe avventende til denne typen biler, men det er realistisk grunn til å tro at denne produktgruppen vil øke omsetningen fremover. Karmann Mobil tilhører samme konsern som Eura Mobil og har bygd den nye Dexter Go 620 på et Renault Master chassis. Bakerst finner du en seng på 193x136 cm, et større bad og med mulighet for setebelte for en femte passasjer. Når sengen bak er vippet opp, er det plass til to sykler eller større mengder bagasje. Batterikapasiteten er på 2x100 Amp/h, og kjøleskapet er på 90 liter med AES. Gråvannstanken er isolert og oppvarmet for vinterbruk. Leveres både med 125 og 140 HK motor.


Karmann Mobil Davis 630 kan utstyres med en senkeseng for å få plass til hele familien. Foto: Produsenten

Davis 630

Karmann Mobil har også lansert en ny toppmodell i sin Davis serie. Davis 630 er en godt utstyrt modell velegnet for en familie på fire. Modellen er basert på Fiat Ducato chassis. Bobilen har separat dusjkabinett og en dør som kan brukes til å skille sovedelen fra resten av bilen. Men den største nyheten er nok den bakre dobbeltsengen som kan kombineres med en heveseng for å få plass til hele familien. Som standard tilbys det metallic lakk, aircondition og cruise control

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden