2018-nyheter: Laika: Lys fremtid | Din Fritid
2018-nyheter: Laika

Lys fremtid

Laika kobler sine bobiler med det gode liv, dolce vita, og ser mange muligheter etter et innkjøringsår ved deres nye fabrikk i Toscana. Et av kommende sesongs satsnings-områder er lyssettingen i deres modeller.

Val di Pesa, Italia: Den nye fabrikken ble innviet i februar i fjor og produsenten forteller at produksjonen nå er tilnærmet problemfri. Det betyr at Laika igjen kan fokusere på oppgraderinger på sine modellserier Ecovip, Kreos og Rexosline. Siden starten for 53 år siden har Laika vært opptatt av å gjenspeile moderne italiensk design i sine bobiler. De henter inspirasjon fra store merkevarer og er tro mot sitt italienske opphav. 

På sommerens presselansering av produktnyhetene kan markedsjef Anna Maria Fusi fortelle om en helt ny nettsideløsning som er lansert.


Laika utstyrer alle sine bobiler med blant annet ny lyssetting. I den minste modellserien Ecovip er det spesielt halvintegrerte 309S og helintegrerte 609 den norske importøren vil satse på.

Nyhetene

Foran 2018-sesongen er det spesielt lyssettingen som har fått fokus. Alle modellene får nå den nye lyssettingen som består av en rekke indirekte og direkte led-lys som gir en helt spesiell atmosfære og kan tilpasses ditt ønske. Med tre forskjellige lystyper kan du få ulik atmosfære etter ønske. 

Toppmodellen Kreos 7009 med enkeltsenger og 7012 med midtstilt dobbeltseng er nå blitt 15 cm lengre, men er likevel under åtte meter (7,96m). Ny sølvfarget dekor utvendig understreker den Italienske designen, og begge de integrerte modellene kan fås med dører, også på passasjersiden. Dette er det kun få produsenter som tilbyr, dørene er for øvrig helt nye. Modellene kan nå bestilles med en 32” TV som tillegg. Laika ønsker også å slå et slag for kokken, og har oppgradert sitt kjøkken på Kreos modellene. Her kan du nå få integrert både stekeovn og mikroovn. Garderobeskapene har dessuten lys, for lettere å finne frem.

 

Ecovip

Laika tar også grep på sin minste modellserie, Ecovip, og oppgraderer samtlige modeller, selv om det hovedsakelig er snakk om mindre endringer. Halvintegrerte Ecovip 309S og den helintegrerte 609 vil bli satsningsmodeller i Norge for 2018. Med interiørdesignet Noce Italien wood som standard, gir Ecovip en varm og hyggelig atmosfære - og nytt design på sittegruppen skal gi både en hyggelig og behagelig sitteopplevelse. Lyssettingen kan måle seg med langt dyrere bobiler på markedet. Utvendig har Ecovip fått nye dekorelementer, mens Ecovip 309S har glassfiber-topp over førerhuset. Samtlige modeller har Seitz S4 Deluxe vinduer. En helt ny Ecovip 412 er også på trappene.

Alle modellene med Trumas luftbårne varme vil leveres med Trumas iNet i 2018. 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 
Finnes i utgave: 

På forsiden