: Laikas verden - bare et klikk unna | Din Fritid

Laikas verden - bare et klikk unna

I en pressemelding til Din Fritid kan italienske Laika fortelle at de har fornyet sin nettside. Siden laika.it har oppdatert utseende og nytt innhold. Nettstedet ble utformet for å muliggjøre enkel, brukervennlig navigering slik at brukerne kan finne rikelig med informasjon om produkter med bare noen få klikk - også på norsk.

Den nye laika.it (ekstern link, åpnes i separat vindu) nettsiden er nå tilgjengelig på åtte språk (italiensk, engelsk, tysk, fransk, spansk, svensk, norsk og nederlandsk) for å gi tilgang til innhold til alle fans og entusiaster i Europa og i verden. Galleriet på hjemmesiden presenterer et utvalg av de siste nyheter. 

Menyen øverst til høyre gir tilgang til fire hoveddeler:

Det første er Produktområde er delen som er dedikert til Laika-serien, for å lære mer om våre kjøretøy, fordelt på type og rekkevidde. Høydepunkter, interiøroversikter, datablad (nedlastbar PDF) og et omfattende galleri er gitt for hver modell. Å velge bobilen i dine drømmer blir enklere enn noensinne!

Det andre er Forhandlerutvalget, som viser alle Laika-forhandlerne i Europa etter land. Funksjonen “Finn på kartet” kan brukes til å finne dem direkte på kartet. 

På Katalog-siden kan du be om en gratis kopi av Laika-katalogen 2018/2019 på papir direkte til ditt hjem eller i digitalt format, som du kan laste ned til datamaskinen.

Laika Verden er fullpakket med informasjon og nyheter for å holde seg oppdatert med de siste Laika-rapportene, hendelsene og aktivitetene. Kunder som ønsker å kontakte kundeservice, kan gjøre det på siden Assistanse og reservedeler som inneholder svar på vanlige spørsmål og et kort skjema som skal fylles ut for å få kontakt med Laika kundeservice.

På siden Original tilbehør kan du bla gjennom katalogen med Laika-tilbehør og -klær, alle laget i Italia og stemplet med den umiskjennelige Laika-stilen. En annen del er dedikert til selskapets historie. 

Laikas historie

I 1964 grunnla Giovanbattista Moscardini LAIKA, oppkalt etter den første hunden i verdensrommet. Fascinert av romfartseventyret og nye horisonter som åpnes, la Moscardini grunnlaget for dagens selskap, som preges av sin designproduksjon og konstruksjonsteknikk. Laika er en del av Erwin Hymer-gruppen. Kundetilfredshet er Laika, som takket være sitt team - med en lang historie av kompetanse og erfaring - skaper kjøretøy hvor oppmerksomhet er lagt på den minste detalj.

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden