Malibu i440: Nykommeren | Din Fritid
Malibu i440

Nykommeren

Det er ikke hver dag vi får et nytt merke til Norge med en så tung aktør som Carthago i ryggen. De nye modellene fra Malibu skal sørge for at Carthago når sine ambisiøse mål om å selge betydelig flere bobiler i årene som kommer - også i Norge.

Det er ingen tvil om hvor det finnes størst mulighet for en produsent som ønsker vekst, og det er i volummarkedet. Dette segmentet er et godt stykke ned på kvalitetsstigen i forhold til der Carthago leverer produkter i dag. Hva er da mer naturlig enn å introdusere en ”billig” serie med et annet merkenavn?


Enkle rene linjer preger I440 QB. Malibu er et nytt merke fra Carthago gruppen som i høst lanseres i Norge.

...

Dette er en pluss-sak fra Din Fritid

For å få tilgang må du kjøpe et abonnement, eller logge inn om du allerede er abonnent (digitalt eller på magasinet Din Fritid).

På forsiden