Messens merkeligste | Din Fritid
CMT-messen 2019

Messens merkeligste

Det har tidligere vært presentert mange kreative måter å utnytte slide-out på. Men vi har aldri maken til Beauer 3Xcc. Eller hva sier du til to stooore slide-outs på en kompakt bobil?

Det skal sies at dette ikke var en utstilt bobil. Bildene kommer fra produsenten selv. Det franske selskapet har i en tid produsert campingvogner på samme konsept, både med enkel og dobbel slide-out i full størrelse. Din Fritid testet ut romfølelsen på den utstilte campingvognen på messen i Stuttgart, og den kompakte campingvogna føles utrolig romslig - når den blomstrer i full bredde. I følge produsenten har det vært mulig å bestille bobilen siden 2015. 

Bobil med slide-out

Prinsippet er enkelt: Den midterste delen av bobilen har to store deler som kan kjøres ut, etter at du har parkert. Det gir en nesten 3 ganger så stor invendig flate, noe navnet antyder. Når du skal på veien igjen blir bobilen smal og kompakt, målene er 5,3 x 1,85 meter. Konstruksjonen er patentert, og skal i følge produsenten være enkel å håndtere. Slide-outene styres av elektriske motorer på 220 eller 12V. Innredningen er finurlig, og fungerer slik at de tre delene passer inn i hverandre.

Det er også mulig å demontere boenheten, slik at du kan bruke kun bilen. En av campingvognens fordeler.

Du finner mer info hos produsenten ved å klikke HER (ekstern link, åpnes i separat vindu)

Emneord: 

På forsiden