Fricamping: Fantastiske Valdres­flya | Din Fritid
Fricamping

Fantastiske Valdres­flya

Det er vanskelig å velge favorittsteder i den norske fjellheimen. For meg vil Jotunheimen komme høyt på en hvilken som helst favorittliste. Fylkesvei 51 over Valdresflya byr på en rekke favoritter. Kommer du sørfra er det Bygdin og traktene rundt som først peker seg ut.

Fra Bygdin og nordover kjører du inn på selve Valdresflya. Det finnes flere steder å stoppe her. Mange av dem er nær veien, men det finnes unntak.

Flotte plasser

Ved lav vannstand i Bygdin (som det gjerne er om sommeren) vil det være mulig å kjøre ut over sanden som er blottlagt. Dette er strengt tatt ikke lov, selv om det er så vanlig å gjøre det at det kan se ut som det går veier utover sandbankene. Heldigvis er det fine alternativer rundt Bygdin Fjellhotell. Her kan du stå på parkeringsplassen og benytte hotellets fasiliteter. Du kan også stå på en av flere rasteplasser...

Dette er en pluss-sak fra Din Fritid

For å få tilgang må du kjøpe et abonnement, eller logge inn om du allerede er abonnent (digitalt eller på magasinet Din Fritid).

På forsiden