Fricamping: Høyt og lavt rundt Joste­dals­breen | Din Fritid
Fricamping

Høyt og lavt rundt Joste­dals­breen

Jostedalsbreen er den største isbreen på det europeiske fastlandet. Du må ikke ut på noen ekspedisjon og krysse den for å ta del i naturopplevelsen - det er også flott å betrakte den på trygg avstand fra bobilen eller vogna. Her kan du se og oppleve naturkrefter som bokstavelig talt kan flytte fjell.

Isen har formet Norge. Vi har noen rester igjen, og de oppfører seg på samme måte som de har gjort i millioner av år.

Jeg har i lang tid jobbet med guideboka Bobilguiden Vestlandet, som kommer ut i disse dager. Her får du noen av høydepunktene fra kjernen av bobilreisemål i denne vakre landsdelen, steder jeg har kommet over på mine reiser rundt i Indre Sogn. Vi tar oss en rundtur rundt Jostedalsbreen, med en avstikker til Sognefjellet:

Veitastrond

Veitastrond er et virkelig avsidesliggende sted, og en fantastisk del av den norske fjellheimen. Veien inn er en 40...

Dette er en pluss-sak fra Din Fritid

For å få tilgang må du kjøpe et abonnement, eller logge inn om du allerede er abonnent (digitalt eller på magasinet Din Fritid).

På forsiden