Fricamping med bobil og campingvogn: Fricamping på Vest­landet | Din Fritid
Atlanterhavsveien svinger seg elegant fra holme til holme.
Fricamping med bobil og campingvogn

Fricamping på Vest­landet

Hva som er et bra sted for fricamping varierer mye – som alt annet der smak og behag spiller inn. Noen kriterier går likevel igjen: Et rolig sted med flott utsikt der man kan nyte solnedgangen fra godstolen under markisen, gjerne i flott natur. Selv liker jeg nærhet til vann, gjerne noen fine fjell, kanskje fiskemuligheter, og noen stier der man kan rusle kveldstur. Her kommer sju høydepunkter fra Vestlandet:

Den første listen over mine favoritter på Vestlandet ble på 26 steder. Det er med andre ord mye spennende å velge mellom, her er et lite utvalg på sju. Fra Suldalsheiene i sør til Smøla i nord.

Atlanterhavsveien

Atlanterhavsveien (se hovedbildet) svinger seg elegant fra holme til holme mellom Averøya i øst og fastlandet i vest, omtrent slik et menneske hopper fra stein til stein over en bekk. Den mest kjente delen er Storseisundbrua, som ser ut til å oppheve fysiske lover. Det er mange små steder å fricampe langs strekningen, og noen store. Plassen på bildet er den...

Dette er en pluss-sak fra Din Fritid

For å få tilgang må du kjøpe et abonnement, eller logge inn om du allerede er abonnent (digitalt eller på magasinet Din Fritid).

På forsiden