Visit Sweden | Din Fritid

Visit Sweden

Artikler av skribenten

Reise
Sverige: Sommeren 2024 i Gøteborg

Sommer i Gøteborg

I sommer skjer det massevis i Gøteborg. Det er muligens en klisjé, men her finner du rett og slett noe for enhver smak. Hva med matfestivaler, konserter med kjente artister, kunstutstillinger eller en båttur i den svenske skjærgården?

Reise
Sverige

Familievennlig strandferie

Fire timers kjøretur inn i Sverige fra Svinesund-grensa ligger det strandnære campingparadiset Halland. Her finner du spennende aktiviteter og fine familievennlige campinger i naturskjønne områder.

Tett på
Svensk midtsommer:

Små grodorna

Få feirer sankthansaften som svenskene! Har du muligheten til å avlegge søta bror et besøk 23. juni, vil du garantert få en opplevelsesrik feiring. 

Reise
Gøteborg i Sverige:

EUs smarteste turistby

Som eneste nordiske by i finalen, kom Gøteborg på 1. plass i konkurransen "European Capital of Smart Tourism" 2020, en konkurranse som gjennomføres av EU-Kommisjonen

Reise
Den første vårturen:

Til Sverige i påsken?

Det nærmer seg påske, og om ikke før har vel de fleste da fått bobilen og vogna ut av vinterdvalen! Trenger du tips til reisemål og opplevelser så frister "søta bror" med hele 20 tips:

Reise
Sverige: Restaurant i det fri

Mitt spisbare land

Som et alternativ til usunn mat og livsstil har fire svenske Michelin-kokker latt seg inspirere av svensk natur.

Reise
Ta turen over grensen:

Sveriges koseligste julemarkeder

Vakre lys, gløgg, nisser, julekos og brente mandler sikrer at julestemningen er på plass i god tid før julen ringes inn. I november og desember går en rekke stemningsfulle julemarkeder av stabelen hos söta bror, med juleaktiviteter for hele familien. Her er noen favoritter!

Reise
Reise: Sommerferie i Sverige

Seks strandcampinger

Du trenger ikke være rik for å bo rett på stranda i sommerferien. I Sverige finner du flere campinganlegg med førsteklasses plassering – kun få meter fra finkornet sand og skvulpende bølger!