: Vejlby Fed: Barnevennlig 4-stjerners plass i Danmark | Din Fritid

Vejlby Fed: Barnevennlig 4-stjerners plass i Danmark

Når familien skal på sommerferie er det noe som det er spart til i lang tid og som hele familien ser fram til. Derfor er det også viktig at tingene er i orden. Camping er ”in” og i virkeligheten også den mest ideelle ferieform for barnefamilier.

En av Danmarks populære campingplasser for barnefamilier er Vejby Fed Camping ved Middelfart. I tillegg til at plassen ligger helt ned til en langgrunn barnestrand, er det masser av aktiviteter for de små. ”Vi har i flere år arbeidet for å forbedre tilbudet av aktiviteter for barn i alle aldre, samtidig som kvaliteten på fasilitetene er forbedret, slik at de lever opp til danskenes, ikke uvesentlige krav, til sanitære forhold. Tiden med fellesdusj og halvlunkent vann er definitivt over”, forteller Jesper Hansen, plassjef på Vejlby Fed Camping. De mange timene med arbeid har også gitt resultater. Campingplassen har nettopp blitt tildelt en ekstra stjerne, slik at den nå har 4 mot tidligere 3. Stjernene deles ut av det danske Campingrådet, som godkjenner og klassifiserer alle danske campingplasser. Vejby Fed Camping fikk den 4. stjernen den 10. juni 2003. Den 4. stjernen er bla. gitt for forbedringer av eksisterende servicebygninger som bad og toalett, finpussing av plassens utendørsforhold og en større resepsjon, som gir gjestene mer plass under ut- og innsjekking.

Les mer her

www.vejlbyfed.dk

”Også i år vil vi satse på å gi familiene en god sommerferie. Dyreinnhengningen er fylt opp med hester, geiter med mer. Aktivitetslederne står klare med et variert sommerprogram. Lekeplassen, hoppeputer, tennisbanen og mye mer er klare for fri avbenyttelse”, sier Jesper Hansen. Den helt store nyheten til 2003 er i tillegg til en ny og moderne servicebygning med sauna og solarium, et oppvarmet svømmebasseng. ”Det høres kanskje rart ut at det er svømmebasseng på plassen, når den ligger rett ved vannet med egen strand, men faktum er at når den danske sommeren svikter lite grann, er det mye mer komfortabelt å bade i oppvarmet vann enn i sjøen. Så det er igjen bare en måte å yte optimal service overfor gjestene på”, avslutter Jesper Hansen fra Vejlby Fed Camping.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden