: Danmark: Camping i Silkeborg | Din Fritid

Danmark: Camping i Silkeborg

Silkeborg er et deilig sted å campe. Byen har to moderne campingplasser, Indelukkets Camping og Silkeborg Sø-Camping, begge med gåavstand til byen, aktiviteter, natur og arrangementer.

Er man i Silkeborg skal man ut og oppleve den fantastiske naturen. Naturen er et kapittel for seg. Her er uttall av skogstier for både fot- og sykkelturer. Du kan fiske i elven eller sjøene. Ta med hele familien til Himmelbjerget i den gamle hjuldamperen ”Hjejlen” eller en annen båt fra ”Hjejle-flåten”. Lei en kano og gå på oppdagelse i elv og sjø. Ta eventuelt med matpakke og gjør det til en heldagstur. Du kan nå ut til Danmarks reneste sjø – Slåensø. Fortøy kanoen og gå en tur rundt sjøen eller ta med badetøy og hopp uti. Det er flere bademuligheter i Silkeborg – du kan velge steder med moloer, livredder, toaletter osv. – eller du kan velge de litt mer stille stedene, dersom du foretrekker det.

Aktiviteter

Kinoer, bowling, shoppingsenter, kano, sykling, minigolf, surfing, Fort Østerlund, Det Blå Marked, Gjern Skisenter, Labyrinthia.

Attraksjoner

Silkeborg og omegn har en lang rekke attraksjoner, der absolutt alt bør oppleves. Bl.a. AQUA Ferskvannsakvarium, Asger Jorn Kunst Museum, Silkeborg Museum (Tollundmannen), Silkeborg Bad, Hjejlen, Slusen, Labyrinthia, Hoppeloppeland (Herning) og Tange Elmuseum.

Arrangementer og byliv

Året rundt er det ulike arrangementer, bla. musikk festivaler, Jazz, Country, Hete Rytmer. Silkeborg by har 3 gågater og hver lørdag er det torvhandel. Det hele er verdt et besøk.

Les mer her

Campingplassene Indelukket Camping og Silkeborg Sø-Camping finner du på www.campingsilkeborg.dk På hjemmesiden kan du også finne opplysninger om de ulike aktivitetene i Silkeborg by.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden