: Følg Anne-Vibeke på ekstrem vinter campingtur med Camp-let til Østerrike | Din Fritid

Følg Anne-Vibeke på ekstrem vinter campingtur med Camp-let til Østerrike

CampingNorge.nos sjefredaktør Anne-Vibeke Isaksen har vintercampet i mange land i Europa og på mange forskjellige måter, men aldri i en Camp-let om vinteren. Så er det ferdigpakket til årets Camp-let Vinter Challenge. Anne-Vibeke Isaksen skal sove i teltvogn i Østerrike de neste fire dagene.


Så er der pakket til årets Camp-let Vinter Challenge. Anne-Vibeke Isaksen skal sove i teltvogn i Østrig de næste fire dage.

En annerledes vintercampingtur

Camp-let Winter Challenge er ikke en helt alminnelig campingtur, men ikke desto mindre er den et eksempel på at man kan campe på utrolig mange måter.

– Det er nettopp derfor jeg har valgt å bli med. Hvilke begrensninger er det i det hele tatt for å dra på camping? Det spørsmålet har jeg stilt meg selv mange ganger og siden dette er så annerledes, er det et bra sted å teste, sier Anne-Vibeke Isaksen. Anne-Vibeke Isaksen på en litt annerledes vintercampingtur - Camp-let Winter Challenge 2013.


Anne-Vibeke Isaksen på en noget anderledes vintercampingtur - Camp-let Winter Challenge 2013.

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden