Frankrike: Nouvelle-Aquitaine: Vin­museet | Din Fritid
Frankrike: Nouvelle-Aquitaine

Vin­museet

Uansett hvilket forhold du har til og kunnskap du har om vin, vil du komme ut litt klokere etter et besøk i Cité du vin. Bordeaux’ berømte vinmuseum har årlig 500 000 besøkende, og er et moderne museum hvor de besøkende blir invitert til både opplevelser og oppdagelser.

Museet er moderne og har godt med plass over flere etasjer. Her finner du saler med filmvisning, permanente utstillinger som forteller om vinens historie tilbake til antikken, og noen av stedene kan du selv delta for å oppdage og oppleve. Du får et headset med engelsktalende guiding basert på hvor du er.

...

Dette er en pluss-sak fra Din Fritid

For å få tilgang må du kjøpe et abonnement, eller logge inn om du allerede er abonnent (digitalt eller på magasinet Din Fritid).

På forsiden