Kroatia: Istra Premium Camping Resort: En plass med utsikt | Din Fritid
Kroatia: Istra Premium Camping Resort

En plass med utsikt

Istra Premium Camping Resort var helt nyåpnet da vi besøkte plassen i slutten av juni 2019. Likevel var alt av infrastruktur, gress og planter allerede på plass. Campingen ligger på en egen halvøy som stikker ut i havet. Utsikten fra de ytterste plassene er helt magisk.

Ikke bare er alt av bygninger nye, de er også imponerende romslige og fine. Det er ingen tvil om at det er mye penger i camping i Kroatia og vi får bekreftet at det er Valamar, en profesjonell investeringsgruppe, som har finansiert og som eier campingplassen. 

Det er investert betydelige midler i et stort badeanlegg på campingen. Det 1000 kvadratmeter store badeanlegget er det største jeg noen gang har sett på en campingplass. Tilsammen 350 meter med sklier, hvor den høyeste begynner ti meter over bakken. 

Her er det hele 14 ulike kategorier med plasser. Vi får tildelt en standardplass omtrent midt på campingen. Herfra er det kort vei til det splitter nye sanitæranlegget og frokost servert på campingens torg. Torget, eller piazza, har butikker, restauranter og på kveldene er det underholdning her. Vil du i stedet ha fred og ro på kveldene er det lurt å sørge for å få seg en plass i andre enden av campingen.

Rom med utsikt

Istra Premium Camping har ikke så mange plasser ytterst mot havet, og de koster naturlig nok mer enn standardplassene, men her kan du virkelig nyte en unik og uforstyrret utsikt mot Adriaterhavet. Vi gikk tur i området både på kveldstid og en tidlig morgen, og variasjonene i lys, skyer og hav kan ta pusten fra noen og enhver.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 
Finnes i utgave: 

På forsiden