Legoland i Billund: Barnas paradis | Din Fritid
Legoland i Billund

Barnas paradis

Det å oppleve Legoland er ikke noe man glemmer. For å være sikre på at vi hadde kontakt med hovedmålgruppen fikk Din Fritid med seg ekspertpanelet Oline, Alma og Victor. De lot ikke gråvær og småregn hindre dem fra å utforske den berømte parken.

Legoland i Billund ble åpnet i 1968. Siden den tid har parken vokst og vokst. I dagens park finner du mer enn 50 forskjellige attraksjoner og hele 60 millioner legoklosser. Her er det utstillinger, karuseller og masse annet. Visste du forresten at det også finnes Legoparker i Tyskland, England og Italia? I tillegg til mer langreiste og eksotiske plasser som Dubai, Japan, New York, Malaysia, Florida og California.

Den stadige utvidelsen av parken(e) vitner om suksessen Legoland har hatt, og det er fascinerende å se hvilken enorm merkevare de i utgangspunktet enkle byggeklossene er...

Dette er en pluss-sak fra Din Fritid

For å få tilgang må du kjøpe et abonnement, eller logge inn om du allerede er abonnent (digitalt eller på magasinet Din Fritid).

På forsiden