Bjørneparken i Flå: En smak av villmark | Din Fritid
Bjørneparken i Flå

En smak av villmark

Det å oppleve ville norske rovdyr i deres naturlig omgivelser er ikke mange forunt. Nettopp derfor finnes Bjørneparken i Flå. Vi besøkte parken i høstferien, på jakt etter spennende møter med bjørn, rev og gaupe.


Den visuelle portalen på vei inn til Bjørneparken er synlig fra hovedveien. Etter å ha kjørt forbi mange ganger, stoppet vi denne gang - og angret ikke på det!

Vi er nok ikke de eneste som har kjørt forbi skiltet og den imponerende portalen til Bjørneparken, og tenkt at her burde vi stoppet. I høstferien satte vi av tid, og gjorde alvor av planene. Dårlig vær og smittefare bidro til at vi var...

Dette er en pluss-sak fra Din Fritid

For å få tilgang må du kjøpe et abonnement, eller logge inn om du allerede er abonnent (digitalt eller på magasinet Din Fritid).

På forsiden