Camping i Danmark: En komplett camping | Din Fritid
Camping i Danmark

En komplett camping

Dette er sommeren hvor man etter to år kan reise utenlands igjen. Aabo Camping og Vandland er et sted som ønsker nordmenn tilbake med åpne armer. Din Fritid har vært på besøk på campingplassen.


Kurt Trynskov ser frem til å igjen ønske norske gjester velkommen til sin flotte plass nord på Jylland.

Helt nord i Danmark, kun et kvarters kjøring fra Hirtshals, ligger en av landets mest komplette campingplasser. Med eget badeland på 1200 kvadratmeter, supermarked og kort vei til en typisk fantastisk dansk sandstrand, er det fristende å kalle campingplassen komplett.

For familier

Spesielt for barnefamilien er dette et flott sted å besøke. Fra påske og hele sommeren igjennom er det et stort aktivitetsnivå på plassen. Mye handler om det store badeområdet med tre ulike basseng, flere sklier og mye vannaktivitet. Her ser vi for oss at spesielt barna vil tilbringe det meste av dagen. Aabo Camping og Vandland tilbyr også 20 luksushytter for utleie, dersom du kommer med bil. Alle hyttene er utstyrt med egen elbil-lader på hytteveggen. Her får du 45 kvadratmeter med luksus som stor utegrill og noen av hyttene har også eget boblebad.


Badeanlegget har alt du måtte ønske deg for både store og små.

– Vi vet at mange nordmenn kjører elbil og vil med dette tilbudet forsøke å lokke til oss nordmenn igjen, etter to veldig spesielle år, forteller eier Kurt Trynskov til Din Fritid.

– Før pandemien hadde vi mange nordmenn innom vår campingplass, og nå håper vi å snart kunne ønske de velkommen igjen. Vi vet vi har en campingplass med meget høy standard, noe nordmenn setter pris på, forteller Kurt.

Han forteller han har jobbet kontinuerlig med å fornye og utvide tilbudet på campingplassen, helt siden 1972 da han tok over.

Prioritert service

Foruten det imponerende badelandet, er det nyeste servicehuset noe Kurt er spesielt stolt av. Han tar oss med inn i det store felleskjøkkenet. Her er det alle muligheter takket være en mengde ovner og kjøkkenutstyr. Man kan velge å spise ute eller inne.

Neste sted på besøkslisten er barneavdelingen i sanitæranlegget. Her er det imponerende mengder med vasker, toaletter og dusjer. Om de minste ikke har villet dusje før, så vil de garantert bli med inn i dette eldoradoet av et baderom.


Servicebygget inneholder et supert kjøkken og et helt spesielt baderom for de minste.

Dansk sandstrand

Om ikke campingplassens mange muligheter er nok, så er det kort vei ned til det som etter vår mening må være en Danmarks flotteste strender. Her kan du kjøre bil helt ned på stranda, og rigge deg til for en super dag ved havet. Sandstranden er flere kilometer lang, så du slipper å ligge tett på andre.


Prøv også ut den flotte klassiske danske sandstranden like ved.

Rett utenfor Aabo Camping og Vandland finner du Tversted, en liten hyggelig dansk landsby. Her er det flere muligheter for et restaurantbesøk. 30 minutter lenger nord ligger sjarmerende Skagen. Vel verdt ett besøk.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 
Finnes i utgave: 

På forsiden