Caravan Salon: Ni dager i campinghimmelen | Din Fritid
Caravan Salon

Ni dager i campinghimmelen

Europas største campingmesse i Düsseldorf åpner dørene til hele ni dager fylt med de største nyhetene til 2014.


Messen i 2006

1800 modeller

Hele 570 utstillere fra hele verden stiller ut 120 forskjellige merker av campingvogner og bobiler, som omfatter cirka 1800 forskjellige modeller i mange ulike prisklasser. I ni store utstillingshaller kan alle campinginteresserte finne de nyeste modellene, utstyrsløsningene, og nytt smart tilbehør til sin foretrukne ferieform.


Messen i 2008

Mange nye ideer presenteres

Årets Düsseldorf messe byr på en mengde nyheter, både innenfor campingvogner og bobiler. Det er i år stort fokus på kompakt design, allsidighet og aerodynamikk. Mindre bobiler som også kan benyttes i hverdagen har fått større oppmerksomhet blant kjøperne, og også drivstofføkonomi står i fokus. Lette materialer og kompakte mål spiller en viktig rolle i dag.


Messen i 2010

Overnatting på messeområdet

Rett ved messeområdet ligger et areal, Caravan Center, med plass til over 2000 enheter, hvorav 800 med strøm. Her er det mulighet for å tømme toalettet og få fylt ferskvann på tanken, i tillegg er det kiosk, samt mulighet for bytte av tyske gassflasker. Overnatting koster 15 Euro for en enhet i døgnet. Det er ikke mulig å bestille plass på forhånd til overnatting. Det går shuttlebuss fra Caravan Center til messehallene, som ligger i fem minutters gangavstand.


Messen i 2012

Overnatting på campingplass

City-Campingplatz Lörick - Rheinaue ligger bare en kilometer fra messeområdet og her er det mulighet for å bestille plass, men man skal være rask med å bestille plass. Se mer via linken nederst på siden.

Messen varer fra den 31. august til den 8. september 2013

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden