Tett på: Verksted satser på bobiler: Velkommen til alle bobiler | Din Fritid
Daglig leder i RSA Fredrikstad, Hermod Strømnes Johnsen, ønsker stooore bobiler velkommen til den nye verkstedhallen.
Tett på: Verksted satser på bobiler

Velkommen til alle bobiler

– Vi får daglig henvendelser fra bobileiere om service og reparasjoner på Fiat-chassis og motor. Frem til nå har vi ikke hatt nødvendig utstyr for å håndtere bobiler. Derfor gleder vi oss til at det kommer på plass løfteutstyr for bobiler på opp til 7,5 tonn!

Det er daglig leder i RSA Bil Fredrikstad, Hermod Strømnes Johnsen, som ønsker alle bobileiere velkommen til verkstedet sitt i plankebyen.

 

Godt rustet

RSA i Fredrikstad har 13 ansatte, hvorav fem jobber på verkstedet.

– Vi er et autorisert Fiat-verksted som vil samarbeide med norske bobilforhandlere, og vi er veldig tydelige på at vi er et supplement. Vi har solid kompetanse på alt som kommer fra Fiat: Motor, drivlinje, bremser, dekk og chassis er områder vi er spesialister på og hvor vi kan hjelpe bobilkundene.

Nytt for oss er at vi nå også er et av Askjems pick-up-steder. Det betyr at kunder som skal ha utført service eller reparasjon på bodelen kan levere og hente hos oss. Transporten til Askjems i Vestfold tar vi oss av.

 

Sikkerhet

– Stadig flere av våre kunder er bevisste på at de ønsker å gjøre reparasjoner i Norge. Nærheten er en åpenbar ting; håndverksloven er enda viktigere, forteller Hermod Strømnes Johnsen.

Når du som privatperson utfører reparasjon på en bil eller bobil hos et norsk, autorisert verksted trer håndverksloven inn. Det betyr blant annet at verkstedet er pålagt å fraråde deg reparasjonen om den ikke står i stil med verdien og at du skal bli kontaktet om det påløper uventede kostnader - om det ikke skjer skal kun avtalt pris betales. Dette er unike rettigheter til norske forbrukere i Norge.

 

Nybygg

Forhandleren i Fredrikstad selger nye Suzuki, Fiat og Alfa Romeo personbiler. Og er godkjent Fiat-verksted. Nytt er bobil-verkstedløpet på rundt 70 kvadratmeter. I skrivende stund er det god plass her, men innen dette magasinet publiseres vil det både være installert verkstedutstyr og forhåpentligvis stå bobiler i kø for sin årlige service.

– Skal vi satse så går vi for det. Det har for oss vært et valg mellom å søke etter nye lokaler, eller å pusse opp eksisterende og bygge på. Vi valgte det siste, og angrer ikke på det, konstaterer Hermod.


RSA Fredrikstad holder til i nyoppussede lokaler på Råbekken indutriområde.

Fullservice

– Vi ikke bare utfører reparasjoner på Fiat-chassis og -motor – vi tar også ansvar for ruteskift , lakkering eller karosseriskader. Vi kan mye. Hos RSA ønsker vi hele tiden å bygge kompetanse, derfor har våre mekanikere stadig kurs de skal gjennom, og én gang i året samles de for å jobbe med kun feilsøking og problemløsing.

– Et viktig mål for oss er at Fiat-bobiler skal assosieres med RSA Bil og Bobilenes serviceorganisasjon, som vi er en del av. Vi er spesialister, og håndterer alt ved bobiler som kommer fra Fiat. Ved servicebehov på boenheten anbefaler vi å benytte bobilforhandlere.

En annen stor fordel med oss er at vi tradisjonelt ikke har noen spesielt stor pågang med service på personbiler sommerstid. Vi kommer likevel til å ha bemanning på verkstedet hele sommeren igjennom. Det betyr at vi regner med å ha kapasitet til å ta akutte bobil-problemer også, om det skulle oppstå, smiler en fornøyd daglig leder, Hermod Strømnes Johnsen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 
Finnes i utgave: 

På forsiden