Din Fritid med bobil & caravan, ny utgave:: Din Fritid 2-20 på vei til abonnentene | Din Fritid
Stadig flere parkerer vogna eller bobilen på fast plass vinterstid og bruker den som hytte. Din Fritid har besøkt First Camp City Strømstad som får stadig flere henvendelser om vinterplasser.
Din Fritid med bobil & caravan, ny utgave:

Din Fritid 2-20 på vei til abonnentene

Din Fritid med bobil & caravan er i år i sin 25. årgang! Utgave 2 er i disse dager på vei til abonnentene, og de første har allerede fått bladet på 100 sider hjem i postkassen. I magasinet finner du masse lesestoff og inspirasjon:


Ny utgave av Din Fritid, 2-20, er i disse dager på vei til abonnentene.

Det kribler hos mange etter å komme seg ut på veien og komme i gang med sesongen. Noen steder i landet er det også mulig, og du kan gå rett på vår vårklargjøringssak. Lenger nord er det fremdeles tidlig, la deg da inspirere om varme reisemål, som italienske Gargano - et sommerparadis med bobil eller campingvogn!


Italias spore, Gargano, er et spennende reisemål hvor hav møter hvite klipper- innrammet av et fruktbart landskap og en rik matkultur!

Har du noengang stusset over at kjøleskapet ikke blir skikkelig kaldt sommerstid? Vi har svaret, og mange kalde fakta om kjøleskapet!

I tillegg kan du lese om en bybobil med en drøy meter kreativ interiørløsning, og ikke minst annerledesvognen fra Fendt. Vi håper du får inspirasjon og kunnskap av Din Fritid 2-20, god lesning!


Fendt har en vogn som selger svært lite i Norge, men som fanget vår oppmerksomhet på CMT-messen i Stuttgart.

Din Fritid er et journalistisk magasin og nettside som er avhengig av inntekter fra leserne våre for fortsatt å kunne lage redaktørstyrte uavhengige saker, derfor har vi Pluss-saker. Er du abonnent, enten på papirmagasinet eller dinfritid.no, har du tilgang til hele bladet fra i dag av. Enten ved å laste ned en PDF eller ved å lese alle Pluss-sakene på nett - da får du også ekstra innhold som flere bilder og tidvis også mer utdypende informasjon.


I grenseland: Din Fritids fotojournalist, Dag W. Grundseth, har vært i Kirkenes og Grense Jakobselv med bobil.

Er du ikke abonnent? Tilbud på magasin- og digitalabonnement finner du her!


Å fricampe rundt Jostedalsbreen er en unik opplevelse av naturkrefter som bokstavelig talt kan flytte fjell!


Tett på bransjen: Din Fritid har besøkt Erwin Hymer Group Nord i Danmark: Her kan to friske herrer fornøyd fordele at det nå er de som skal promotere Dethleffs og Sunlight i Norge.

Her kan du sjekke ut sakene i utgaven: Din Fritid 2-2020

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden