Din Fritid 6-21: Ny utgave av Din Fritid! | Din Fritid
Din Fritid 6-21

Ny utgave av Din Fritid!

Vi tillater oss litt egenreklame for vår siste utgave: Din Fritid 6-21. Totalt 148 sider fullspekket med lesestoff for deg som er interessert i vogn eller bobil, og friheten ved å reise dit du vil når du ønsker det! Les mer om innholdet her:


Norges mest komplette oversikt over 2022-nyhetene finner du i Din Fritid 6-21.

Årets sjette utgave av Din Fritid har fokus på 2022-nyhetene: Det har kommet interiørløsninger vi aldri før har sett, vi viser deg de nye interiørfargene og våre uavhengige journalister har saumfart og plukket ut de beste og mest interessante nyhetene fra kommende sesongs kolleksjon. 2022-nyhetene fra 13 vognmerker og hele 35 bobilmerker presenteres!


Også vognnyhetene for 2022-sesongen er bredt dekket.

Men vi har ikke glemt deg som har mer fokus på opplevelsene og reisene: Bli med oss til Brønnøysund, hvor vi har testet ut bobil- og vognvennlige opplevelser. Vi tipser om sju høytliggende fricampinger, og vi har testet ut en lavpulsreise langs berømte Birkebeinerveien. Møt sommerferievikarene som holder hjulene i gang, studenten som valgte seg en hybel på hjul, og vi har vært med på en ryggekamerainstallasjon. I tillegg har vi to eksklusive prøvekjøringer: Nye Fiat Ducato og elvognen Dethleffs E.Home.


Les om våre sju høytliggende fricampingtips, perfekt for en høstferietur.


Linas er studenten som valgte studenthybel på hjul, les mer i denne utgaven.


Fra Din Fritid utgave 6-21.


Innholdet i Din Fritid utgave 6-21.

Er du ikke abonnent? Tilbud på magasin- og digitalabonnement finner du her!

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden