Gargano, Italia: Klassisk camping | Din Fritid
Gargano, Italia

Klassisk camping

Om du er blant de som synes det kan bli litt for tett og personlig med en liten familiecamp, er Camping Punta Lunga å anbefale. Det store campinganlegget er ett av mange tilsvarende i området. Her har du alle servicemuligheter, servering og underholdning på kveldene.


Plassene nærmest havet er i praksis på stranda. Vil du sikre deg en av disse bør du reservere i forkant, og i tillegg være tidlig ute.

Kun to kilometer utenfor Vieste ligger campingplassen, som i tillegg til 3-stjerners rangering kan skilte med egen strand, restaurant, bar, pizzeria, butikk, vaskemaskin, treningsrom og diverse vannsportaktiviteter samt utleie av utstyr.

Dette er en camping hvor arealet er godt utnyttet, for å si det mildt. Plassen vi får tildelt er liten, men hva gjør vel det når vi får rigget oss til med utsikt og havet bare 50 meter unna? Været viser seg i tillegg fra sin beste side. Dette er et stabilt solrikt område, og havet ligger flatt. Neste dag kommer det likevel et kraftig regnskyll. Det varer ikke så lenge, men vannet setter dype spor etter seg. Havet fylles raskt opp med surfere og andre som leker seg i bølgene.


Et lite værskifte, men ikke lenge etter er stranda like full av liv igjen.

I Sør-Europa er det kultur for at campingplasser med en viss standard har underholdning på kveldene. Det var også tilfellet her. Det er flott å se barn som har det gøy, men jeg var glad for at vi ikke var nabo til diskoteket, som holdt det gående til godt utpå natten.

Camping Punta Lunga er en trivelig plass som legger godt til rette for at du skal kunne campe rett ved havet i et ekte italiensk klima og miljø.


I bakgrunnen ser vi en stor Trabucco, som er en tradisjonsrik og imponerende stor innretning for å fange fisk i et garn.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 
Finnes i utgave: 

På forsiden