Dometic utvider: Nytt distribu­sjons­senter | Din Fritid
Dometic utvider

Nytt distribu­sjons­senter

Dometic - som er en stor aktør innen levering av klima, strøm, styring, trygghet, sikkerhet, hygiene- og sanitærsystemer til bobiler og campingvogner -  innvier nytt, stort europeisk distribusjonssenter i Tyskland for å møte fremtidige krav til produktflyt.


Taket på det nye distribusjonssenteret er dekket av solcellepaneler for en grønnere profil.

Det nye området på 14 000 kvadratmeter er en utvidelse av Dometics allerede eksisterende distribusjonssenter i samme region. De to fasilitetene i Gutenbergstraße og ved Hollefeldstraße har nå 51 000 kvadratmeter med plass til lagring og distribusjon.

Det nye anlegget er utformet for å møte fremtidige krav og tekniske krav samtidig som de gir et sunnere og tryggere arbeidsmiljø for de ansatte.

Bærekraft ble tatt hensyn til i arkitekturen. Den nye hallen er utstyrt med effektbesparende LED-lys og varmen er moderne og effektiv. Taket ble dekket med solcellepaneler for en grønnere strømforsyning.

Peter Kruk, President for EMEA i Dometic sier: «Vi bygger en infrastruktur for fremtiden. Dette moderne anlegget vil hjelpe oss med å vokse, og vi er nå utstyrt for utviklingen i bransjen. Jeg er også glad for å kunne tilby et meget godt arbeidsmiljø for vår forretningsutvikling i regionen.»

Med denne utvidede lagringskapasiteten er selskapet godt rustet til å støtte veksten i både OEM- og AM-markeder som håndterer et bredt spekter av produkter som kjølebokser, ryggekameraer og profesjonelt verkstedutstyr, samt distribusjon av telt, markiser og klimaanlegg.

Dometic planlegger å starte opp det utvidede sentrale lageret for fullt i begynnelsen av 2020. I løpet av de neste årene vil lageret kunne administrere bestillinger verdt 400 millioner euro hvert år. Dometics europeiske distribusjonssentre i Emsdetten er nå klare for fremtidig vekst.

Er du nysgjerrig på Dometic kommer det en artikkel om kjøleskap, selskapets viktigste produkt i mange år, i utgave 2-20 av Din Fritid (i løssalg 5.3.20).

Om Dometic

Dometic er en global markedsleder med merkevarer for en mobil livsstil innen områdene mat og drikke, klima, strøm og styring, trygghet og sikkerhet og hygiene- og sanitærsystemer. Dometic er representert i Europa, Amerika, Midt-Østen, Afrika og Asia. De tilbyr produkter for bruk i blandt annet fritidskjøretøyer, lastebiler, fritids- og nyttebåter og hoteller. De ønsker å tilby smarte og pålitelige produkter med inovativt design. De selger produktene sine i ca. 100 land, og har et globalt distribusjons- og forhandlernettverk.. Dometic har omtrent 8 000 medarbeidere verden over, hadde en netto omsetning på over 18,5 milliarder SEK (2 milliarder USD) i 2019 og har hovedkvarter i Stockholm.

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 
Tags: 

På forsiden