Hva trenger du i bobilen?: Pakkeliste | Din Fritid
Hva trenger du i bobilen?

Pakkeliste

Etter å ha reist i over 40 år i campingbil og bobil har jeg kvittet meg med mye unødvendig utstyr. Jeg tør påstå at du trenger mindre i bobilen enn mange tror.

Opp igjennom årene har jeg utstyrt bilene med alt fra biologisk renseanlegg, som omdanner avfallet i toalettet til luktfritt gråvann som sendes rett i spillvannstanken, til utallige elektroniske duppeditter. Ofte ikke like nødvendige. 

Back to basic

Nå er jeg tilbake der jeg startet. og det fungerer aldeles utmerket. Det er ikke måte på hvilken overflod av utstyr som vi bobileiere fristes med av leverandørene. - mer eller mindre nyttig. Behovet er jo også individuelt. Spesielt er det et stort tilbud av elektrisk utstyr, som krever mye energi og som igjen utfordrer det...

Dette er en pluss-sak fra Din Fritid

For å få tilgang må du kjøpe et abonnement, eller logge inn om du allerede er abonnent (digitalt eller på magasinet Din Fritid).

På forsiden