Haugaland Caravan AS blir etter 25 år til Kroken Haugaland: Kroken utvider til 8 forhandlere | Din Fritid
Henrik J. Gundersen overlater helt roret av Haugaland Caravan til Kroken, representert ved konsernsjef Morten Lillehagen (t.h).
Haugaland Caravan AS blir etter 25 år til Kroken Haugaland

Kroken utvider til 8 forhandlere

For 25 år siden etablerte Henrik J. Gundersen Haugaland Caravan AS. Sammen med Leif Kroken så de muligheter i regionen, og samarbeidet har vært solid og godt over disse årene, i en bransje i vekst.

Kroken har vært aksjonær med 40 % av aksjene siden etableringen. Da Gundersen kom til at tiden var moden for å la yngre krefter ta over den daglige driften, ble det samtidig naturlig å vurdere eiersammensetningen. Forhandlingene har pågått over noe tid, og da sommersesongen var på hell falt det på plass en god løsning for begge parter.

Kroken - vital 50-åring

Kroken ser frem til å få Haugaland Caravan med i sin kjede innenfor bobil, caravan og tilleggsutstyr. Kroken har fra før 7 heleide forhandlere fra Bodø i nord til Kristiansand i sør. – Kroken Haugaland vil passe perfekt inn i våre planer. Vi er svært glade for å få alle de dyktige og motiverte ansatte med oss videre, og ikke minst verdifulle kunderelasjoner over 25 år i regionen. Denne muligheten kunne vi ikke la gå fra oss, og for både Solid Import og Max Fritid er denne regionen svært viktig å utvikle videre med våre ledende produkter, uttaler konsernsjef Morten Lillehagen.

Henrik Gundersen sier i en kommentar: – Det er svært gledelig at det ble Kroken som vil føre virksomheten videre. Det gir både de ansatte og kundene trygghet og den beste servicen i fortsettelsen.

Om Kroken Gruppen

Kroken Gruppen består av Solid Import, Max Fritid og Kroken Caravan. Solid har rettighetene til å importere 6 markedsledende merker fra Erwin Hymer Group; Bürstner, Carado, Hymer, Laika, LMC og Niesmann-Bischoff. I Solid sitt nettverk av et 20-talls forhandlere er Kroken-kjeden blant disse, med forhandlere fra Bodø i nord til Kristiansand i sør. Max Fritid er ledende i Norge på tilbehør og rekvisita i caravan- og fritidsmarkedet, med både nettbutikk og salgspunkt hos forhandlerne i bransjen. I Sverige betjenes forhandlerne med rekvisita av Holiday Fritid AB.

Konsernet ble etablert i 1971 og har hovedkontor på Åndalsnes. Omsetningen var 1,1 mrd. i 2019, og ventes å vokse gradvis i takt med positive drivere for bransjen.

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden