Kroken feiret 50 år:: Lang og tro tjeneste | Din Fritid
Trofaste Kroken-medarbeidere, fra venstre: Bård Moa 31 år (Max Fritid), Svein-Erik Gråberg 27 år (Kroken Åndalsnes), Nils Magne Dahle 25 år (Max Fritid) og Jostein Brakstad 26 år (Max Fritid).
Kroken feiret 50 år:

Lang og tro tjeneste

I anledning Krokens 50-års jubileum ble det fredag 17. desember delt ut åtte medaljer for lang og tro tjeneste til ansatte i Kroken-konsernet. Medaljen fra Det Kongelige Selskap for Norges Vel er en synlig anerkjennelse til arbeidstakere med minst 25 år hos samme arbeidsgiver. Den er en unik, tradisjonsrik påskjønnelse som siden 1888 har blitt brukt av arbeidsgiver som et symbol på at man verdsetter erfaring og stabilitet.

Overrekkelsen skjedde i forbindelse med Krokens julelunsj, og pålitelige og dyktige kvinner og menn fikk sine utmerkelser for sin imponerende innsats over mange år. 


Kroken Oslo: Jan Nordahl 32 år og Eli Evensen 25 år.


Hjalmar Fredriksen har 30 år i Kroken Bodø og Mary Ann Olsen 25 år i samme bedrift!


Det synlige beviset for lang og tro tjeneste består av en medalje, et diplom og en pin.

– Tidligere var det 30 år som var kravet for utmerkelse, men det er nå redusert til minst 25 år. Det sier vel noe om at det blir færre og færre som velger å bli værende hos samme arbeidsgiver store deler av sitt voksne liv. Det betyr igjen at få - om noen - slår oss på lange relasjoner, erfarne ansatte og langsiktighet i vår bransje, forteller administrerende direktør i Kroken Gruppen AS, Morten Lillehagen.


Morten Lillehagen styrer Kroken Gruppen AS, og kunne fornøyd dele ut hele åtte medaljer til ansatte med minst 25 år i gruppen.

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 
Tags: 

På forsiden