Bare en uke til oppstart i Düsseldorf:: Klar for den sekstiende utgaven av Caravan Salon? | Din Fritid
Bare en uke til oppstart i Düsseldorf:

Klar for den sekstiende utgaven av Caravan Salon?

Fra lørdag 28. august vil over 645 utstillere presentere absolutt alt du trenger å ta med deg på den åpne veien. Du finner ikke et større utvalg av kjøretøyer, utstyr og teknologi andre steder! Caravan Salon åpner snart, og Din Fritid vil være på plass!

Fra mini-campingbiler til sofistikerte fritidskjøretøy, fra grilltang til smart bobiltilbehør, fra anbefalinger av dagsturer til fantastiske reisemål. Det er et enormt mangfold på det som kalles verdens største caravanmesse, og som går av stabelen neste uke i Düsseldorf. 

Det blir som vanlig bred presentasjon av 2022-nyheter, det blir messecamp - men det blir også omfattende smitteverntiltak og det stilles strenge krav for å komme inn på messeområdet.

Regn med en del overraskende nyheter, mange kompakte bybobillanseringer, fokus på hybriddrift, og kanskje en elbobil eller elvogn?

Følg med, følg med. Vi dekker den historiske 60-års utgaven av messen grundig i Din Fritid utgave 7, og en del av høydepunktene vil du også finne her på vår nettside.


Det var god plass i utstillingshallene på Caravan Salon 2020. Det sørget forhåndssalg av et begrenset antall inngangsbilletter for, samt en stor stab fra arrangøren - som bidro til renhold og sørget for at det ikke ble oppsamlinger med folk. I 2021 går messen av stabelen med mange av de samme forholdsreglene.

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden