Kroken utvider til 9 forhandlere: Kroken overtar samtlige aksjer i Tekno Maskin AS | Din Fritid
Kroken vokser, og med oppkjøpet av Tekno Maskin består kjeden av ni heleide forhandlere. (Illustrasjonsbilde)
Kroken utvider til 9 forhandlere

Kroken overtar samtlige aksjer i Tekno Maskin AS

Tekno Maskin AS har siden etableringen i 1978 vært blant pionerne i caravan- og fritidsmarkedet i Norge. Fra oppstarten samarbeidet Tekno Maskin AS og Kroken nært i flere tiår, og det er nå svært gledelig å få med alle de erfarne og dyktige medarbeiderne videre, som den 9. forhandleren i Kroken. Tekno Maskin AS er blant de ledende i Norge på vogn, og har en sterk markedsposisjon fra sitt tilhold på Øvre Romerike i Viken fylke.


Fra anlegget til Tekno Maskin AS på Øvre Romerike.

Tekno Maskin AS passer perfekt med våre langsiktige ambisjoner og planer når vi styrker vår distribusjon og markedsposisjon innenfor alle våre forretningsområder.

– Tekno Maskin AS styrker oss på alle områder og veien til beslutning var kort. Vi er svært glade for å få alle de dyktige og motiverte ansatte med oss videre, og ikke minst verdifulle kunderelasjoner med over 40 år i bransjen. Denne muligheten kunne vi ikke la gå fra oss, og for både Solid Import og Max Fritid er denne regionen svært viktig for oss å utvikle videre med våre ledende produkter, uttaler konsernsjef Morten Lillehagen.

Finn Petter Aure sier i en kommentar: – Det er en tid for alt, og på en ferietur til Åndalsnes i sommer ble grunnlaget lagt for en rask prosess. Det er svært gledelig at det ble Kroken som vil føre virksomheten videre. Det gir både de ansatte og kundene trygghet, og den beste servicen i fortsettelsen.

Om Kroken Gruppen

Kroken Gruppen består av Solid Import, Max Fritid og Kroken Caravan. Solid har rettighetene til å importere 6 markedsledende merker fra Erwin Hymer Group; Bürstner, Carado, Hymer, Laika, LMC og Niesmann-Bischoff. I Solid sitt nettverk av et 20-talls forhandlere er Kroken-kjeden blant disse, med forhandlere fra Bodø i nord til Kristiansand i sør. Max Fritid er ledende i Norge på tilbehør og rekvisita i caravan- og fritidsmarkedet, med både nettbutikk og salgspunkt hos forhandlerne i bransjen. I Sverige betjenes forhandlerne med rekvisita av Holiday Fritid AB.

Konsernet ble etablert i 1971 og fyller 50 år i år. Kroken har hovedkontor på Åndalsnes. Omsetningen var 1,2 mrd. i 2020, og ventes å vokse gradvis i takt med positive drivere for bransjen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden