Knaus Tourer CUV: Bobil med hevetak | Din Fritid
Knaus Tourer CUV

Bobil med hevetak

Hvorfor nøye deg med et lite pop-up tak når du kan lage hevetak på hele bobilen? Det var nok noe slikt Knaus tenkte da de tegnet og bygget nye Tourer CUV på VW Transporter.

Sjekk ut vår video fra presentasjonen nederst i saken!

Det er inntil 70 cm i høydeforskjell på om du er ute og kjører, eller om du har parkert. At Knaus har rett når de hevder at nye Tourer CUV kombinerer det beste fra to verdener, er det bare å være enig. Den ser ut som en kompakt varebil på veien. Innvendig høyde i kjøremodus er 150 cm. Men når du har parkert trygt og godt, så er det bare å få taket på plass, og da har du plutselig god takhøyde i hele bilen. To meter er det innvendig, sier Knaus.

Bobilen har på svært kompakte mål fått plass til alt man trenger: Kjøkken, sittegruppe, soverom og bad. Det siste rommet rommet deler plassen med soverommet. Det vil si at skal du dusje må fotenden av dobbeltsenga vike plass på MQ-modellen. Det betyr at du må rigge til dusjen. Men det er ikke veldig komplisert å heve veggen og få det til. Vi har prøvd det ut på prototypen!

Det er inntil fire sitteplasser, og det er også mulig å få soveplass til fire. Lengden er 588 cm og innvendig er bredden 190 cm. En svært kompakt bobil med andre ord. 

To utgaver

Nye Tourer CUV blir tilgjengleig i to versjoner: 500 MQ (med høydejusterbar dusj, full bakgarasje og dobbeltseng bak) og 500 LT (med svingbart bad, garasje, gulvlagring og fast sittegruppe som kan konverteres inn i en dobbeltseng). Hevetaket kan leveres med to ekstra soveplasser som ekstrautstyr.

Basisbilen VW Transporter T6.1 er et moderne kjøretøy og har som standard 17” VW lettmetallfelger, frontstøtfanger lakkert i karosserifarge, elektrisk justerbare og oppvarmede sidespeil, LED-hovedlys inkludert LED-kjørelys, “Light Assist” fjernlyskontroll og tåkelys inkludert kurvelys, insektsbeskyttelsesdør, markiselys, markise, oppvarmede vindusspylerdyser, isolert og oppvarmet spillvannstank, dekktrykkvisning, ACC-avstandskontroll inkludert Front Assist med nødbremsfunksjon, multifunksjonsdisplay i farger, trøtthetsdeteksjon, Naviceiver VW Streaming & Internett inkludert ryggekamera, smarttelefongrensesnitt med induktiv ladefunksjon, multifunksjonsratt i skinn, høydejusterbare originale VW-seter med doble armlener og korsryggstøtte samt oppvarmede seter for fører og passasjer foran.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden