Pris til Laika Kreos L 5009: Oppført i Design Index 2022 | Din Fritid
Pris til Laika Kreos L 5009

Oppført i Design Index 2022

Etter å ha vunnet ABC Award 2022 i Tyskland i kategorien "Transport" og mottatt en spesiell omtale ved German Design Award 2022 i kategorien "Excellent Product Design Passenger Vehicles", går Kreos L 5009 inn i ADI Design Index i kategorien "Design for Mobility".

ADI Design Index er den mest prestisjefylte designprisen i Italia og en av de viktigste i verden. Derfor er det ikke så rart kanskje at Laika finner frem superlativene når de selv skal beskrive den relativt nye modellen: 

Kreos L 5009 har en dypt italiensk sjel, som kombinerer håndverk og høyteknologi. Stuen kan tilpasses med tekstiler og essenser og er det bankende hjertet til Kreos L 5009, også takket være de tre kjøkkenversjonene, hvorav den ene inkluderer en oppvaskmaskin. Den indirekte LED-belysningen skaper en varm og behagelig atmosfære inne i kjøretøyet. ALDE-varmeren, det dobbelte glassfibergulvet, Styrofoam XPS-isolasjonen og oppvarmede vanntanker gjør dette kjøretøyet egnet for alle typer temperaturer. Kreos L 5009 tilbyr også en velværedusj som er verdig et fritidssenter, egnet for de som ikke ønsker å gi opp “gledene ved Dolce Vita”.

Det er det anerkjente italienske designstudioet GFG Style som har bidratt til utseendet av Kreos L 5009. Les mer om bobilen i vår artikkel Kvalitetsløftet.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden