Hobby-Wohnwagenwerk: Tradisjonsbæreren | Din Fritid
Hobby-Wohnwagenwerk

Tradisjonsbæreren

Når man gjennom tiår har vært den dominerende aktøren på markedet, er det vanskelig å argumentere for å endre produksjonsteknikken. Hobby har gjennom sin dominerende markedsposisjon innen caravan-segmentet forfinet snarere enn endret sin produksjonsteknikk. Det samme gjelder deres bobilproduksjon.

Hobby er litt av et mysterium. De er dominante på campingvognmarkedet med sine Hobby- og Fendt-vogner. Men bobilene fra Hobby har ikke samme markedsposisjon. I dag lages det omtrent 2000 bobiler årlig. Målet er 3000 bobiler. For å oppnå dette følger de en oppskrift som tilbyr maksimal verdi for pengene og tillitsvekkende garantier.

Bank, bank

Det var en solrik dag i april jeg banket på hos Hobby-fabrikken i Fockbeck i Nord-...

Dette er en pluss-sak fra Din Fritid

For å få tilgang må du kjøpe et abonnement, eller logge inn om du allerede er abonnent (digitalt eller på magasinet Din Fritid).

På forsiden