Din Fritid bidrar:: Bobilskole på Caravan Xpo | Din Fritid
Din Fritid bidrar:

Bobilskole på Caravan Xpo

Torsdag kl 12 åpner årets store begivenhet: Caravan Xpo 2024 (fra 19. til 22.9). Arrangementet er like mye en sosial begivenhet som en tradisjonell messe. Det blir standup på fredag og kveldsshow på lørdag. Og flere seminarer - hver eneste dag!

Blant foredragsholderne er Din Fritids to medarbeidere, Stefan Janeld fra alltomhusbilen.se og Tore Afdal fra dinfritid.no. De deler av sine mange års erfaring med bobillivet og bobilbransjen. De to redaktørene skal kjøre et opplegg kalt Din Fritids Bobilskole. Det blir to ulike seminarer, et som gir praktisk innsikt i hvordan du velger den bobilen som passer ditt eget behov. Stikkord her blir å ta med meterstokken! “Bobilskolen - slik velger du rett bobil” er satt opp torsdag kl 13, fredag kl 11 og lørdag kl 15.

Du spør - vi svarer!

“Bobilskolen - teknisk spørretime” er for alle som har spørsmål om teknikk og praktiske løsninger. Hva bør du prioritere i den store jungelen av muligheter? Eller kanskje du bare vil høre på andres erfaringer? Uansett vil panelet svare etter beste evne, og målet er at vi sammen blir litt klokere, forteller duoen.


Stefan Janeld (t.v) og Tore Afdal

– Dette er en unik mulighet til å lære fra noen av de beste i bransjen, og vi er glade for å kunne tilby dette seminaret til våre besøkende, sier Remi A. Netteland, kommunikasjonsansvarlig og prosjektleder i Caravan Xpo.

Tid og sted

Din Fritids Bobilskole arrangeres på hovedscenen daglig fra torsdag til søndag, slik at besøkende har flere muligheter til å delta. Etter hver sesjon vil både Janeld og Afdal være tilgjengelige for plenums- og individuelle spørsmål fra publikum. Sjekk caravanxpo.no for oppdatert program (kan endre seg, så følg med).

For både nybegynnere og erfarne bobileiere

Enten du er helt ny i bobilverdenen eller en erfaren entusiast på jakt etter oppgradering, vil Din Fritids Bobilskole gi deg verdifulle verktøy for å velge rett kjøretøy og utstyr til dine behov. Dette seminaret er en del av Caravan Xpos satsing på å skape en fullverdig opplevelse for alle campinginteresserte. For mer informasjon om programmet og andre aktiviteter på Caravan Xpo, besøk caravanxpo.no.

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden