Caravan Xpo 2024:: Suksess! | Din Fritid
Caravan Xpo 2024:

Suksess!

Årets nasjonale messe, Caravan Xpo, hadde flere besøkende, større interesse, flere salg og mer underholdning. Kort sagt en meget vellykket langhelg på Hellerudsletta.

Det flotte sitteområdet midt i den største av de to hallene var innredet med bord og benker, og flere boder med matservering. Her kunne de besøkende slappe av med kaffe og lefse eller pizza og øl. Matutvalget var forskriftsmessig variert, den smakte godt og plassen ble en favoritt for mange etter å ha vandret rundt på standene. 

Fra scenen 

Området var også utstyrt med en scene. Her var det et variert utvalg med miniseminarer. Publikum lot seg inspirere av blogger Per Vie, som delte sin personlige og dramatiske livshistorie som førte ham til et frihetsdyrkende liv i bobilen. 

Lørdagens høydepunkt for barna var Paw Patrol show. Den kjente animerte tv-serien trakk barnefamilier. Det var figurene Ryder, Chase og Marshall som var på besøk, og de tok seg god til fotografering med alle som ønsket.

Bobilskole

Din Fritid bidro også med et konsept kalt Bobilskolen. I Sverige har Husbilskolan eksistert i mange år. Både med seminarer på Elmia-messen, men også som en 1-1 service, hvor sluttbrukere kan stille spørsmål og få nøytrale svar om valg av bobiler og tekniske utfordringer. Redaktør Stefan Janeld holdt seks Bobilskole-foredrag på Caravan Xpo, og var sammen med undertegnede tilgjengelig for spørsmål. Det er allerede bekreftet at Bobilskolen også neste år kommer til Caravan Xpo. 

Bra besøk

Ikke bare kom det flere besøkende på årets messe, men publikum viste også større interesse for produktene, kunne flere utstillere fortelle til Din Fritid. Det igjen resulterte i flere salg, og flere i bransjen kunne fornøyd fortelle at de så på denne messen som et første signal om at den vanskelige økonomiske situasjonen bransjen er i, er i ferd med å snu. Som en vognforhandler sa det: – Bare det å kunne vise fram flotte vogner til barnefamilier igjen, var en skikkelig opptur!

Messecampen 

Det var skikkelig trykk på messecampen, og hver gang Din Fritid ruslet rundt på campen traff vi grupper med fornøyde folk utenfor bobilene. Nytt av året var et sosialt samlingspunkt på messeområdet. Partytelt og en bar med takterrasse ga muligheten for et trivelig sted å henge, hvor det i tillegg var underholdning. 


Fredag ettermiddag var det standup med Hans Morten Hansen.

Hælja

Fredag kveld var det standup med Hans Morten Hansen fra Side om Side, hvor publikum virkelig fikk trimmet lattermusklene. Høydepunktet var lørdagens kveldsshow med Hasse Hope og Magnus Devold som vertskap. De bidro med historier, imitasjoner og mange morsomme bransjeinterne innslag. Ikke minst fikk publikum et gjensyn med Magnus sin campingvogntur gjennom Norge. Det var separat inngangsbillett til arrangementet som inkluderte mat i form av en pølsebuffet. Så ble gulvet ryddet og bandet Radiojam inntok scenen. Den ene kjente låten etter den andre ble servert, og publikum ble varmere og varmere i trøya. Til slutt var det ekstranummer foran et stappfullt dansegulv.

Prøvekjøring

På Kabes stand var det mulig å booke en prøvekjøringstime med en bobil utstyrt med AL-KOs Comfort Drive. Din Fritid kjørte testløypa og vi kommer til å lage en nettsak med video på den heftige turen. 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden