: Dette betyr stjernene i Danmark | Din Fritid

Dette betyr stjernene i Danmark

Det kan være vanskelig å få overblikk over hva stjernene betyr i Danmark. Det er nemlig forskjell på hvordan man gir campingplassene stjerner i Danmark enn i Norge. Denne guiden hjelper deg på vei.


*

Der føres daglig tilsyn med plassen av en leirsjef. Ved resepsjonen er det satt opp oppslagstavle med opplysninger om: ordensregler, gjeldende priser, plassens klassifikasjon, leirsjefens trefftid, -sted og tlf. Det er installert min. en dusj, omkledning under tak og alle toaletter har vannskylling.


**

Det er tilsyn fra kl. 08-20 fra den 20.6. - 20.8. Det er min. en dusj pr. 25 enheter. Kjøkkenet har min. et kokested pr. 50 enheter og tilgang på varmt vann fra kran. Min. 25 % av plassens enheter kan forsynes med el fra eget uttak. Det er lekeplass.


***

Leirsjefen er ansvarlig døgnet rundt fra den 20.6. – 20.8 i høysesongen. Plassens innkjøring skal være stengt med bom eller lignende mellom kl. 23-07. Alle håndvaskene har varmt og kaldt vann. Stellerom, min. et familiebaderum pr. 100 enheter. Det er spesielle bord til rensing av fisk. Lekeplass og oppholdsrom. Min. 70 % av plassens enheter kan forsynes med el fra eget uttak.


****

Resepsjonen er åpen fra kl. 08-22 i perioden fra d. 20.6.-20.8. Det kan betales med min. to anerkjente kredittkort. Butikk med nødvendighetsartikler og matvarer fra kl. 08-22 i høysesongen. Min. 90 % av plassens enheter er min. 100 m². Det er et selvstendig teltområde og sykkelstativer. Stellerom, min. en dusj pr. 17 enheter. Familiebaderum for hver 75 enheter. Handicapegnet. Det er lekeplasser, ballbane, oppholdsrum med TV. Min. 80 % av plassens enheter kan forsynes med el fra eget uttak.


*****

Stor resepsjon og velassortert butikk, som er åpen fra kl. 08-22. Alle enheter er min. 100 m² eller 120 m² pluss komfortplasser. Det er adskilte toalett- og vaskeavdelinger. Særskilte sanitetsavdelinger for barn. Familiebaderum til leie. Kjøkken og innendørs spiseplass. Vaskeri. Det er lekeplass, oppholdsrum med TV. Min. 90 % av plassens enheter kan forsynes med el fra eget uttak, og en del har avløp for spillvann og direkte vanntilkobling.

Finn campingplasser i Danmark her

http://www.campingdanmark.dk/Campingpladser_I_Danmark/Campingpladser.html

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden