: LEV – en eventyrbobil fra Weinsberg | Din Fritid

LEV – en eventyrbobil fra Weinsberg

Med modellen LEV har Weinsberg satt en ny målestokk for bobiler beregnet for eventyrlige langturer.

Weinsberg LEV – bygd for tøffe eventyrturer

Etter to års utviklingsarbeid kunne Weinsberg i høst presentere en firehjulsdrevet ekspedisjonsbobil som ikke bare er en prototyp – slike har man vist tidligere – men en modell klar for serieproduksjon.

Weinsberg LEV (Light Expedition Vehicle) er basert på et firehjulsdrevet Sprinter-chassis med skikkelige terrengdekk (dimensjon 215/85R16), så noen problemer med å ta seg fram utenfor allfarvei bør det ikke være. Den klarer dessuten en vanndybde på 610 mm, dersom man skulle ha behov for å krysse et elveleie på turen.

Robust, men tiltalende innredning

Eleganse og komfort

Takket være at varmepannen er dieseldrevet og at ferskvannstanken er på hele 200 liter, kan man dessuten være borte fra sivilisasjonen en god stund. LEV er en alkovebil beregnet for to (sikkerhetsbelter mangler i sittegruppen) og utstyrsnivået er svært så rikholdig.

For å klare tøffe påkjenninger er både karosseri (47 mm tykke vegger) og innredning ekstra kraftige, uten at bilen av den grunn virker klumpete. Tvert imot så utstråler innredningen eleganse og komfort.

Les mer her: www.weinsberg-lev.com

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden