: First Camp Dragsö: Satser på utvikling | Din Fritid

First Camp Dragsö: Satser på utvikling

First Camp Dragsö i Karlskrona fortsetter å satse på utvikling til gjestenes beste og derigjennom flere turister til Karlskrona. Foran sesongen 2008 skjer det en hel del forandringer.

Familien Berg og deres personale har arbeidet hardt i løpet av vinteren med å modernisere to av campingens servicehus. I den store sentrumsbygningen har store deler fått en skikkelig ansiktsløftning med både fliser og moderne belysning. På det litt mindre vestre serviceanlegget ble alt interiøret fjernet, og rundt nyttår var det bare ytterveggene som sto igjen. Her har man bygd helt nytt i henhold til den seneste standarden med fliser, mosaikk og gulvfliser. Alle hvitevarene er byttet ut og selvsagt er alt bygd i henhold til unisex standard slik at alle enheter har eget rom med vegger fra gulv til tak.

Her har First Camp Dragsö også satset på kombinerte familierom og rom for funksjonshemmede som har både toalett og vel tiltatte dusj- og omkledningsrom.

I midten av februar skrev Camp Dragsö kontrakt om oppføring av 10 stk. luksushytter som skal være ferdig i løpet av april/mai. Dette innebærer at hyttebyen på Dragsö fra og med i år omfatter totalt 26 hytter. Disse hyttene skal ytterligere høyne First Camp Dragsös tiltrekningskraft på så vel turistsegmentet som firmaer. Hyttene med 4-6 sengeplasser skal være utstyrt med gulvvarme, gulv- og veggfliser og glassvegger i hygieneavdelingen, komplette kjøkken med komfyr, mikro, oppvaskmaskin, kjøl/frys, flatskjerm med DVD og altan med tak mot sydvest som også kan brukes i litt dårlig vær. I tillegg er det selvsagt mulig å koble seg på internett.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden