: Kabe 2009: Satser på "foreldrefritt" | Din Fritid

Kabe 2009: Satser på "foreldrefritt"

Tre av Kabes nye vognmodeller har separat barneavdeling med køyeseng og sittegruppe for familiens yngste medlemmer. Dekoren har nye, renere linjer og kirsebærinnredningen er erstattet av amerikansk valnøtt. Kabe lanserer også en ny bobil for volummarkedet.

Den nye bobilen Travelmaster 700 henvender seg i første rekke mot campingvogneiere

I de nye campingvognmodellene sover foreldrene og barna i hver sin ende av vognen, alternativt på hver sin side av en mellomvegg. Barna har fått en egen samværedel med senger, sittegruppe og plass for flatskjerm.

Både vogner og biler har fått ny, ren dekor og den tidligere kirsebærinnredningen har måtte vike plassen for amerikansk valnøtt.

Den nye bobilen Travelmaster 700 henvender seg i første rekke mot campingvogneiere som vil prøve på livet i bobil; mindre og mer kompakt enn den tidligere bilmodellen 750.

Planløsningen er ny med vinkelkjøkken samt stor samværegruppe i bilens fremre del

– Vi har jobbet med et mer firkantet karosseri samt enklere løsninger på tak og vegger og har dermed lykkes med å senke prisen. Nå håper vi at vi kan slå oss inn på volummarkedet, sier Daniel Fredriksson, markedsansvarlig for bobilsalget i Sverige og Norge.

Også planløsningen er ny med vinkelkjøkken samt stor samværegruppe i bilens fremre del. Kabe slår også et slag for miljøet med partikkelfilter som standard i den nye bobilen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden