: Messe: En av landets største bobilmesse i Rogaland | Din Fritid

Messe: En av landets største bobilmesse i Rogaland

27-29 mars 2009 arrangeres det, i regi av lokale bobilforhandlere, en stor bobilmesse i Orrehallen, ca 4 mil sør for Stavanger.

Utstillerne har som mål å fremvise flere dusin nye bobiler fra de største lokale aktørene i området. Det blir også utstilt rekvisita samt gode finansieringstilbud denne helgen. Bransjen lokalt ser at urolige tider ikke har påvirket interessen for mobil fritid – snarere tvert i mot.

Flere aktører kan melde om en sterk oppgang de siste 3-4 mnd i forhold til samme periode året før. Produktene blir bedre for hvert år og med store, kraftige motorer samt høy grad av komfortutstyr ser bransjen at mange velger bobil som fritidsform. Mange av dagens bobiler kan sammenlignes med hotellrom på hjul. Det jobbes også for å kunne få tidsnok til landet en stor nyhet fra en av produsentene. Dette vil i så fall bli en Norgespremiere!

Det tas sikte på at messen skal bli årlig.

For interesserte kjøpere vil det naturligvis bli lagt opp til svært gode tilbud denne helgen. Bobilbransjen i Rogaland teller svært mange aktører og kan tilby ett enormt utvalg av både nye og brukte bobiler samt ett stort utvalg av bobiler for utleie.

Bobilmessen 2009 ønsker velkommen 27-29 mars i Orrehallen!

Åpningstidene er fredag 27. mars kl 1600-2000.
Lørdag 28. mars kl 1000-1800 og søndag 29. mars kl 1200-1800.

Publikum har fri adgang til messen og det er gode parkeringsforhold på området. Det blir også mulighet for å bruke egen bobil for overnatting på messeområdet.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden