: Danmarkspremiere på Camping Kids | Din Fritid

Danmarkspremiere på Camping Kids

Dancamps innfører i 2009 som de første Camping Kids i Danmark. Konseptet er allerede kjent fra utenlandske campingplasser.

Velger din familie også å legge sommerferien til Danmark, kan dere glede dere. Danmarkspremieren på Camping Kids betyr, at barna dine kan leke og lære, mens du kan vinke farvel til lange bilkøer sydover og penger ut av vinduet.

Camping Kids aktivitetene er delt i Club Minis (-8 år) og Club Maxis (8-12 år).

Allerede tidlig i ferien, høres glade rop ved poolen. Aktivitetsmedarbeideren hopper energisk og klapper i hendene, så hun selv holder på å havne i bassenget. Vannet spruter opp over kanten og det røde laget jubler høylydt. Mandagens vannpolokamp er i gang på campingplassen. Litt borte fra bassengkanten titter foreldrene gjennom solbrillene og med noe kaldt å drikke i hånden. Det er sol, sommer og vi er i syden – eller er vi?

Vi kjenner det alle sammen. Vi klikker på nettet og titter i kataloger for å finne den beste ferien tilpasset familiens budsjett. Men nå er det et flott alternativ til den lange kjøreturen og ekstra betaling for aktiviteter for barna i syden. Camping Kids heter idéen, som best kan sammenlignes med en slags ferieklubb for barn, der det er gratis å være med.

Aktiviteter som Mini Disco, sport og poolparty foregår på flere språk, så en ekstra gevinst ved Camping Kids er fremmede språk og utenlandske lekekamerater.

- Vi tror, mange foreldre vil være glade for dette ekstra gratis tilbudet til barna. Selvfølgelig er klimaet i Danmark annerledes og vi kan ganske enkelt ikke spille vannpolo hele tiden som i Frankrike, men aktivitetene blir tilpasset ferielandet og plassen. Vi venter oss mye av programmet. forteller informasjonssjef i Dancamps, Camilla Dvinge.

Danmark har alt for lenge blitt beskyldt for å være et kjedelig ferieland i forhold til konkurrentene i syden, noe som det synkende antallet utenlandske turistovernattinger bekrefter.

Fakta om Camping Kids

- Camping Kids programmet er utviklet i Holland av Vacansoleil og startet i 2007.
- I 2009 deltar 37 campingplasser i 7 europeiske land i programmet – i Danmark: Dancamps Nordsø Camping & Dancamps Ajstrup Strand.
- Campingplassene betaler for programmet samt holder alle utgifter til materiell, Camping Kids aktivitetene er delt i Club Minis (-8 år) og Club Maxis (8-12 år)
- Vacansoleil velger ut og trener ansatte i Camping Kids på sitt Leisure Academy.

I 2009 deltar 37 campingplasser i 7 europeiske land i programmet.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden