: Årets Bobil 2010 i Holland: Hymer B 614 SL StarEdition | Din Fritid

Årets Bobil 2010 i Holland: Hymer B 614 SL StarEdition

Hymermobil B-Klasse 614 SL StarEdition ble på den største nederlandske caravanmessen, Kampeer- en Caravan Jaarbeurs i Utrecht valgt til Årets Bobil 2010. Denne kåringen gjennomføres i regi av den nederlandske bobilforeningen NKC, produsentforeningen KCI og messearrangøren i Utrecht. Snaut 43.000 besøkende kunne på messen velge blant 28 forskjellige bobiler og valgte til slutt Premiummodellen fra Hymer.

Stor begeistring ble viet den over gjennomsnittlige bearbeidingskvaliteten og det høyst attraktive utvendige designet med eksklusiv, champagnefarget hellakkering. Spesielt fremhevet man den funksjonelle planløsningen så vel som de veldig bekvemme salongsetene og det komfortable sengearrangementet. Ytterligere plusspunkter ble gitt for det fine baderommet og det vel tiltatte lasterommet inkludert den romslige hekkgarasjen.

Som drivkilde har HYMER B 614 SL StarEdition en 2,3 M-Jet Motor med 130 hk på Fiat-Ducato-lavrammechassis med en tillatt totalvekt på 3,5 tonn, med mulig oppgradering til 3,8 tonn. I tillegg skinner det eksklusivt med stilretningen Havanna, treapplikasjoner i førerhuset og avanserte belysningsarrangement i den luksuriøst innredede Hymermobilen med ytterligere spesialutstyrsdetaljer. Deriblant pilotseter i førerhuset, som tilvalg et TEC-Tower (Kjøl-/Fryskombinasjon på 150 Liter, steikeovn med grill), klimaanlegg og omfattende elektronikk som for eksempel navigasjon, ryggekamera, forberedt for radio-/TV med 19-toms-flatskjerm og automatisk Oyster-Satelitt-Anlegg.

Den høyt ansette hollandske prisen ble offisielt overrakt på messen i Utrecht. Tilstede ved overrekkelsen var lederen i den nederlandske bobilklubben NKC, Patrick van der Burgh fra Eriba-HYMER-Nederland B.V. og Koos Burgman fra organisasjonen BOVAG (fra venstre til høyre på bildet). BOVAG er en interesseorganisasjon med cirka 11.000 nederlandske bedrifter, som for eksempel bobil- og caravan- så vel som produsenter av nyttekjøretøy, sykkelprodusenter men også verksteder og bilutleiefirmaer og bilvaskeanlegg, som er aktive i det man betegner som mobilitetsbransjen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden