: Østerrike: Masser av aktiviteter vinteren igjennom | Din Fritid

Østerrike: Masser av aktiviteter vinteren igjennom

Dra til Østerrike og ta del i et hav av forskjellige events og arrangementer. Mye av det har forbindelse med vintersport og det alpine liv, men fra slutten av november dukker det opp julemarkeder over hele Østerrike og lukten av brente mandler, Glühwein og kanel fyller luften.

Vil du oppleve juletradisjoner og julemarkeder, er Salzburg det helt riktige stedet å dra til. Omgitt av berømte snøkledde fjell tar Mozarts fødeby i mot gjester fra hele verden og ønsker velkommen, mens snøen daler og romantikken brer seg med lys, lukter og musikk. Her finner du det historiske julemarkedet på Domplatz, der bodene bugner av julegodter og gaver, og gatene dufter av glühwein, julekaker og ristede kastanjer. Det er utstillinger, underholdning og musikk overalt.

Fra den 18. desember og fram til 6. mars 2011 kjører den nye ”Salzburg Flachau Ski Shuttle” daglig fra Salzburg til Flachau. Turen er gratis og etter en snau time, er man framme i Flachau, som er et av Østerrikes fineste vintersportssteder. Det er alltid med guide i den moderne bussen, som sørger for at alt med hensyn til heiskort, ski- eller snowboardleie og andre praktiske detaljer blir ordnet, så man raskt kan komme ut i terrenget. Det er 110 km preparerte pister i Flachau, topp heissystem og tallrike alpehytter. I Flachau er det dessuten mulighet for langrenn, aking og vintervandring i fjellene.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden