Hallingdal Feriepark: Klar for å planlegge førjulskos? | Din Fritid
Hallingdal Feriepark

Klar for å planlegge førjulskos?

Det høres sikkert ut som om vi er veldig tidlig ute, men det er under to måneder til julebordsesongen starter, og Hallingdal Feriepark har flere tilbud som krever at du er tidlig ute med planleggingen.

Et annerledes julebord? Helgetur i hytter med Mord & middag eller Dinner & show! På Hallingdal Feriepark får du julebordspakker med overnatting i flotte elvehytter og underholdning og mat i Bergtatt Bistro. Eller bo i din egen bobil eller campingvogn.

Mamma Mia - for et julebord!

Megasuksessen til Bergtatt Bistro fredag 6. desember

De har tidligere hatt suksess med  middag & show, og gjentar derfor dette også i år. Bli underholdt og servert en nydelig tre retters middag med tre av de beste musikalartistene fra Showbøcks denne gangen. Et fyrverkeri av sang, rytmer, lys og show mellom bordene. Plukket fra øverste hylle blant ABBA og de store popheltene. Begrenset antall plasser - førstemann til mølla! I fjor ble det utsolgt.

Grand Prix Myzteriet, lørdag 30. november 

Året er 1985 og Grand Prix-feberen herjer etter at Bobbysocks vant for Norge. I en hytte langt oppi fjellene er en mindre kjent (og svært mindre talentfull) popgruppe samlet for å vinne neste års Grand Prix… Da de kommer over et lik i øvingslokalet forstår de snart at det er en morder iblant dem! Hvem dør? Hvem overlever? Og hvem er morderen? Bli med på et litt annerledes Jule(b/m)ord. Krim i ekte grand prix stil, tre retters middag og en skikkelig 80 talls fest med DJ Jonas1 som serverer de beste 80 tallslåtene tilslutt!

Overnatting i elvehytter og underholdning og julemat i Bergtatt Bistro

Bo i lekre hytter med panoramavinduer mot Hallingdalselva. Gå eller stå på ski i noe av landets flotteste fjellandskap! Ønskes noe ekstraordinært som kanefart, hundekjøring eller kiting - bare spør oss! Herlig julemat med underholdning julebordshelgene: Megasuksess-showet Mamma Mia med forrykende sangere og dansere som opptrer mellom bordene! Eller spennende og festlig krimteater Grand Prix Myzteriet som spilles i akter mellom servering av forrett, hovedrett og dessert i en julepyntet Bergtatt Bistro!

Ingrid Olava, lørdag 14. desember

Konsert med fantastiske Ingrid Olava. I et julepynta Bergtatt får du fremført en miks av julelåter og egetkomponert materiale. Vi lover en stemningsfull setting som gir gåsehud like oppunder jul. Vi serverer gløgg og en nydelig juletapas før Ingrid entrer scena med sine kjente og kjære låter og vakre pianospill.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden