: Knaus 2011: Sky Wave – den perfekte bølge | Din Fritid

Knaus 2011: Sky Wave – den perfekte bølge

Den nye Knaus Sky Wave kommer til å framstå som et foregangsbilde for den nye generasjonen av Knaus bobiler.

Den nye Knaus Sky Wave med elektrisk lift-seng som standard

Det utvendige designet på den nye Knaus Sky Wave er uten paralleller. Til tross for den komfortable senke sengen foran i bilen, har Knaus klart å holde den bølgeformede toppen svært flat. Den spesialformede elektriske liftsengen tilbyr ikke bare et ekstra pluss på sovekomfort, men også hva angår plass og romfølelse. Dette kommer til uttrykk gjennom den store frihøyden gjennom hele bilen, og den ublokkerte inngangsdøren, selv med sengen senket. Dette er helt unikt for en bil i denne klassen. Med sitt lave tyngdepunkt og det bredsporede chassiset tilbyr Sky Wave også det absolutt beste av kjøreegenskaper.

Den spesialformede liftsengen med maksimal sovekomfort

Delintegrert modellserie i tre planløsninger (650 MF, 650 MG, 700 MQ) alle bygd på Fiat Ducato chassis – lav ramme og bredsporet for optimale kjøreegenskaper. Sky Wave fås i seks forskjellige motorvarianter.
Spesialformet senkeseng med elektronisk betjening er standard. Frihøyde under hevet seng er 187 cm, unikt for denne typen bobiler.

Attraktivt nytt design: Med flat bølgeformet topp, ny Knaus design på endeveggen, ny inngangsdør med integrert søppelkasse og hylle, nye stafferinger, samt mulighet for Silver line (Sølvfarget) som tilvalg.

Den spesialformede liftsengen med maksimal sovekomfort

- Nytt møbeldesign i Apple Bella dekor, med fine avrundede luker
- L-formet kjøkken
- Komfort baderom med separat dusj og integrert dusjdør.
- Ny optimert sittekomfort med nytt trekkdesign, samt nye materialer på puter.
- Lysstyringssystem med LED ”touch” spots under sengen, nattbelysning langs gulvet (kan styres fra sengen) LED forteltlampe med sensor.
- Nytt smart betjeningspanel med indikator for fersk- og spillvann, temperatur inne- og utvendig, samt ur.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden