: Hollandske Aart Cook kjøper danske Combi-Camp | Din Fritid

Hollandske Aart Cook kjøper danske Combi-Camp

Combi-Camp er nå på hollandske hender. Firmaet Aart Cook Adventure BV har kjøpt varemerket, og vil overta markedsføringen av merket.

Overtagelsen skal sikre at produksjonen fortsatt kan foregå i Danmark, og at framtiden skulle være sikret for merket. Siden starten i 1964 har Combi-Camp konseptet hatt en stor og entusiastisk kundeskare, og det sinnrike og funksjonelle systemet med opplukkelige lokk som danner bunn i teltvognen er anerkjent og verdsatt. Samarbeidet mellom de to firmaene, Aart Cook Combi-Camp i Haarlem, og Combi-Camp i Odsherred, startet i 1989 med at det hollandske firmaet ble forhandler. I 1995 ble man hollandsk importør, og inngikk et samarbeid om produktutvikling. Combi-Camp fikk på den måten en ledende posisjon på det hollandske markedet.

En ny æra starter nå for Combi-Camp. Merket er kommet i hendene på en virksomhet som helt ut forstår seg på det. Combi-Camps historiske verdinormer: Frihet, uavhengighet og mobilitet, gjelder fremdeles. Man satser på en ledende posisjon i markedet, spesielt i Danmark. Det satses i de kommende årene på innovasjon, utseende, design og kvalitet, med utgangspunkt i den historiske tradisjon for dansk design hos Combi-Camp, som vil komme enda mer i fokus framover.

Combi-Camp skal være høyteknogisk, med innovative funksjoner, og det vil bli utviklet nye tekstiler som matcher værlaget. Man forventer at forhandlerne vil støtte opp rundt de nye eierne, med samme trofasthet og entusiasme som hitill. Det er tilfredshet hos både selger og kjøper. Eieren av Scan Camp, Christian Rasmussen, sier, at dette partnerskapet vil gi Scan Camp mulighet for å gjøre det som man er best til, nemlig produksjon av understell av høy kvalitet. Aart Cook står sterkt i produksjon av telt, produktutvikling og salg.

Aart Cook sier, at ønsket om å overta Combi-Camp er noe som står sterkt hos han. Han har fulgt merket siden han som 12 åring hadde sommerjobb hos den lokale Combi-Camp forhandleren.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden